Miért szégyenlős ennyire az öcsém?
Hát ez az, az orvosi rendelő nem sztriptízbár!
Megmondom neki, hogy nem vetkőzöm le, és kész. Meg tudja hallgatni a tüdőmet úgy is, hogy kicsit felhúzom a pólót, ő meg benyúl alá. Normális orvos eleve így csinálja.
Nem tudom, mit kell azon kiakadni, ha az ember nem kapkodja le csak úgy a ruháját magáról.
Annyira utálom, ha azt mondják, kamasz dolog. Lassan 30 évesen nem vagyok kamasz, de nem értem, miért szégyenlősség, ha anyámnak nem mutogatom a fenekem. Akin ruha van, az önbizalomhiányos és gáz van vele? Egyedül sem vagyok itthon pucéran, mert minek.
És a legrosszabb, ez a számonkérés - de hát én a testvére vagyok. Nekem soha nem volt ingerem a húgomat nézegetni hiányos öltözékben, álmatlan éjszakáim sem voltak, hogy miért azt vesz fel itthon, amit akar.
#11: "Miért kéne levetkőzni?"
Mert pl. nőknek le kell, évente egyszer, és még a melledet is áttapogatják, ha valami bajod van, akkor meg akár urológus, akárki vizsgálhat. Igen, elég zsenge korban erre kicsi az esély, de általában az emberek előbb utóbb belefutnak abba, hogy igen csak intim helyeken matat a doki. És ilyen szituban a szégyenlősség hülyeség.
Oké,mondjuk én itthon a szüleim előtt nem szégyenlősködök,de azért pucéran se szaladgálok!:D
Amúgy ilyen melegben én csak egy bugyiban meg egy pólóban vagyok és kész.:D De doki előtt én se szívesen vetkőzök!:,D
Emlékszem,tavaly karácsony előtt(akkor még suli volt) az egész iskolában szinte mindenkit elkapott a bárányhimlő.Én is elkaptam,és anyuék vittek dokihoz.Úgy volt,hogy már 10 perc és suli,gyere már száj be a kocsiba oszt' induljunk!:D na én hirtelen rosszul lettem,és szaladtam be a fürdőbe,hányni.Kikiabáltam ma nem megyek suliba!!! Na másnap vittek dokihoz de az én orvosom szabin volt,emiatt egy másikhoz vittek.Alapból én úgy szoktam meg,hogy egy kedves nő,akit 1-2 éves korom óta ismerek,kedvesen bánik vele,nem torz külsővel.Na a régi(most is ő van) Mindig max a pólót veteti le,de a toppot SOHA NEM KÉRI,mert fölösleges levenni....na végül megérkeztünk a másikhoz....1-2 óra múlva behívott.behívott. Azt hittem szörnyet halok!:D Olyan bányarém volt!xD Hosszú műkarokkal,teljesen kirúzsozott arccal!De nem úgy hogy szépen,hanem össze vissza!:DD DE VOLT MÁR VAGY 60! Egy pöppet,már rá emlékeztetett: [link]
És elkezdi vedd le a pólót!Vedd le a TOPPOT! Na én hülye gyerek csak ott ülök szótlanul,és elkezdem suttogni anyának:EZ most hozzám beszél?XDDD Na nagy nehezen és óriási türelemmel lerángatta rólam!:C NA mikor kijöttünk,a rendelőben várt a nagypapám,mert ő vitt be engem és anyát a dokihoz.Szóval kérdezi,mi volt.Mondom SOHA TÖBBET HA MEGHALOK IS,DE NEM MEGYEK EHHEZ!!!!De még meg se bírta mondani hogy bárányhimlős vagyok,szóval csak olyan jó doki!-.- Mikor hazaértünk rá 2-3 nap múlva jöttek a pöttyök,szóval úgy derült ki hogy bárányhimlőm van.Megértem a tesót,én se szeretek dokihoz járni,kivéve a sajátomhoz,mert ő normális,és megmondja hogy mi a bajom,és csak úgy kéri el a pénzt.Nem lehet hogy egy rossz emlék fűződik a dokijához?
Mondjuk az, hogy egy lány bele akar halni abba, hogy a melleit látja egy orvos (pláne, orvosnő!), az megmosolyogtató. Ha meg fiú jelenti ki, hogy nem veti le a pólóját, csak feltűri és nyúljon alája az orvos, az még inkább. Még akkor is, ha kamaszok vagytok.
Lehet problémát csinálni ezekből, de csak a saját életeteket nehezítitek vele.
Miért megmosolyogtató, hogy a melleim rám meg a páromra tartoznak? Hadd döntsem már el, hogy kinek mimet mutogatom szívesen o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!