A Henriett nevet, hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
Én Henriett vagyok, az ikertesóm Henrietta. Mindkettőnket Heninek becéznek, és már kezd idegesíteni, hogy nem csak kívülről vagyunk egyformák hanem a nevünk is.2015. aug. 16. 21:17
21/25 anonim válasza:
és még csak nem is ti vagytok az egyetlenek, nemrég hallottam egy Mariann/Marianna párosról...
24/25 anonim válasza:
Én is Henriett vagyok, engem a Henin kívül így szoktak még szólítani:
Henci
Hencida
Hencica
Hencsi
Hencs
Hencsike
Hena
Manci :)
Ezek közül persze egyik sem olyan, amit a családomon/barátaimon kívül mások is használnak, úgyhogy gondolom nem sokat tudtam segíteni :)
Érdemes lenne egy olyan becenevet kitalálnod, ami egy jellemző tulajdonságodra utal, vagy akár a vezetéknevedből származik.
25/25 anonim válasza:
Heni, Hencsi, Henci, Henus, Henri, Enri, Riett, Etta, Etti, Hetti, Hettus, Ettus, Henkó
Válasszatok nagyon különbözőt, pl Hencsi, Etta
A szüleidnek pedig add át őszinte gratulációmat, nem semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!