Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A Henriett nevet, hogy lehet...

A Henriett nevet, hogy lehet becézni?

Figyelt kérdés
Én Henriett vagyok, az ikertesóm Henrietta. Mindkettőnket Heninek becéznek, és már kezd idegesíteni, hogy nem csak kívülről vagyunk egyformák hanem a nevünk is.
2015. aug. 16. 21:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Mindenki Heninek hív minket. Ha szólnak rohanunk mindketten :)

Bár nem rég én szőke, a tesóm pedig barna melírokat rakatott a hajába. Így most én vagyok világos hajú Heni, ő pedig a sötét hajú. Mondjuk ezt a fajta becézés hosszú távon nem túl nyerő.

2015. aug. 16. 23:58
 12/25 anonim ***** válasza:
Henci, Hönci
2015. aug. 17. 11:00
 13/25 DuplaKV ***** válasza:
100%
Az egyik szaktársunkat Riettnek hívjuk, mert azt szereti.
2015. aug. 17. 16:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te vagy a szőke, akkor lehetsz Szöszi, volt már, akit így hívtam, mert a keresztneve ugyanaz, mint az enyém és hülye érzés volt a saját nevemen szólítani :D (ő is adott nekem becenevet :D)

Egyébként tök gáz, hogy nem kaptatok "saját" nevet... képzelem, hogy anyád a következő kapcsolatába meg szült egy Nikolett-Nikoletta párost, az azutániba meg egy Izabellt és egy Izabellát... Eddig a legdurvább, amit hallottam, a Martin és Marcell testvérpár volt, de ott legalább csak a becézés esik egybe és nem ikrek voltak.

2015. aug. 17. 23:42
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Szerintem is gáz a nevünk, bár sok ember aranyosnak tartja, hogy mi vagyunk a Henik.
2015. aug. 18. 06:01
 16/25 anonim ***** válasza:
És ha mindketten ott vagytok valahol, s valaki csak az egyikőtöknek akar szólni, mondja, hogy Heni, s ugrotuk mindketten?
2015. aug. 18. 09:20
 17/25 A kérdező kommentje:

Hát kb.

Bár belülről ég és föld vagyunk, hiába járunk egy osztályba a barátaink is teljesen mások, így ebből már tudunk következtetni, hogy kinek szólnak

2015. aug. 18. 09:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

nekem elég hihetetlen,hogy valaki így ad nevet az ikreinek,de mindegy

akiket én ismerek,őket úgy becézzük,hogy Hetti,Hencsi,de ismerek Jettit is

2015. aug. 22. 10:07
 19/25 Manócska1 ***** válasza:
Heni,Hetti
2015. aug. 22. 11:12
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. aug. 22. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!