Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Húgom rettenetesen gyűlöl olyan dolgok miatt amiről nem én tehetek..a rokonság többsége valamiért engem "jobban szeretnek" ez csak részben igaz.. s 1éve mióta középsulis lett már ki is mitatja hogy utál. Ez nagyon bosszant minden gondjáért engem okol (pl hogy piszkálják a suliban) folyton én vagyok a rossz és az álszent.. ha nem vagyok itthon (koli miatt is) a szüleimnek folyton kitalál valami hazugságot rólam. Mi tévő legyek? Beszélni nem tudok vele mert többségében hisztizik s faképnél hagy.. Hogyan oldhatnám meg?
2015. aug. 2. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyelőre sehogy. Amíg nem lehet vele rendesen beszélgetni erről, addig nem tudok érett megoldást javasolni erre. Nekem is van két húgom, egy időben eléggé rosszban voltunk, de csak az kellett, hogy ők is idősebbek legyenek, és könnyebben megértsük egymást, kommunikáljuk egymásnak a gondjainkat. Rá fog jönni, mennyire fontos a jó testvéri kapcsolat.
2015. aug. 2. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell rá figyelni és kész. Gondolom kamaszodik. Egy idő után majd csak abba hagyja. De ha te még továbbra is adod alá a lovat, akkor ne nagyon reménykedj változásban. (saját tapasztalat)
2015. aug. 2. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudod megoldani. Lehet, hogy végleg is képes kitenni a családból. Meg tud rágalmazni, te nem tudsz védekezni, azt se tudod, hogy mi történt.

Aki ott van nap mint nap a szüleiddel, az nyerő helyzetben van.

Lehet, hogy már eltervezte, hogy nem akar osztozkodni; egyelőre a szüleiteken, aztán az örökségen.

2015. aug. 9. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!