Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, egy eszméletlen...

Mit csináljak, egy eszméletlen lusta húggal?

Figyelt kérdés

14 éves..

Egész nyáron otthon döglik.. De tényleg, a tv elől átül a laptop elé, és ennyi volt a heti megmozdulás. Max. a szüleimmel mozdul ki hetente 1x max. 2x 2-3 órára, de akkor is csak boltba vagy kajálni, tényleg, ennyi a max...

De baromi lusta is.. Egész nap eszik, és folyamatosan szét hagyja a kaját az EGÉSZ lakásban, a hűtős cuccokat az asztalon.. A szobája is áll a tányérokkal..

Tiszta kosz az egész konyha, mert ugye leejti a kaját a földre, kiszóródik, és OTT HAGYJA.

A ruháit mindenhova ledobálja, MINDEN cuccot széthagy..

Még egy disznó is tisztább ennél, komolyan mondom...

A legszebb az egészben, hogy ugye napközbe szüleim dolgoznak..Én nyelvvizsgára készülök, délelőtt itthon tanulok, késő délután nyelvsuli, utána néha barátokkal beülök valahova.. Ezenkívül nagymamám beteg, neki is segítek..

De mindennap nyalhatom fel a lakást, mert ugye a szüleim r*hadt idegesek, ha mocsok van, de rám, mert hogy miért nem pakolok el..

Ha szólok neki nem válaszol, vagy rohadt flegma, hogy pakoljak el, őt nem zavarja...

Vagy egész egyszerűen 'beül az ajtó elé, mivel 175 centi és kb. 90 kiló (én 160 centire 'nőttem') nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a szituációval.

Aztán anyáméknak sír, hogy egész nap 'zaklatom'. Ro*hadtul nem, senki nem várja el tőle, hogy mosogasson, takarítson, csak annyi, hogy legalább a saját mocskát pakolja el.. És mindig engem csesznek le, hogy én milyen vagyok, hagyjam szegényt, nyár van, had pihenjen...

Százszor mondtam már apámnak is, hogy beszéljen már vele, hogy ez nem normális, de nem történik semmi...

Én is próbáltam vele beszélni, de flegma, és hozzá se lehet szólni...

Mit csináljak?

Már lassan ott vagyok, hogy legszivesebben pofánvágnám..

17/L

2015. júl. 22. 12:40
1 2
 1/20 vfrtom ***** válasza:
93%
Verd el , mint esö a szart. Vagy minden ganét szépen hordj be a szobájába.
2015. júl. 22. 12:53
 2/20 anonim ***** válasza:
57%
Zsarold meg, pl. elárulod az ismerőseinek, hogy hány kiló.
2015. júl. 22. 12:55
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Amit szét hagy, hord be a szobába. A mosatlanokat is. Ha nem zavarja, akkor éljen köztük. De téged ne zavarjon mit csinál a szobájában.
2015. júl. 22. 12:55
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
175 centi, 90 kiló, 14 évesen? Ez nem a húgod, ez egy jeti.
2015. júl. 22. 12:56
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Ne foglalkozz vele, ő baja.
2015. júl. 22. 12:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

egyszerű, magad után elpakolsz, elmosogatsz. ha a szüleid neked esnek, akkor megmondod nekik, hogy azt nem te hagytad ott. lehet gyerekes megoldás, de elhiszem, hogyha nincs kedved utána takarítani állandóan. nem jogos, hogy a szüleid téged szúrnak le emiatt.

szóval igazából megértelek, de ne piszkáld, hagyd akkor békén, nem nagyon tudsz mit tenni, nem minden testvér jön ki egymással

2015. júl. 22. 12:59
 7/20 anonim ***** válasza:
52%

Sokmindent nem tudsz csinalni, sajnos nagyobb nalad igy elveres eseten te kerulsz ki vesztesen.

Birj ki meg egy evet amig nagykoru leszel, aztan elkoltozhetsz.

2015. júl. 22. 13:07
 8/20 anonim válasza:
84%
Egyetertek a harmassal plusz ha telleg ennyire idegesit verd pofan
2015. júl. 22. 13:12
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Tegyél ki egy 90-es táblát a szobája ajtajára.
2015. júl. 22. 13:13
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

húzd ki az internetet és a TV-t, amíg nem takarít fel.

ha elkezd hisztizni, akkor elmondod, hogy miért csináltad.

2015. júl. 22. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!