Mit csinaljak? Hányok az ocsemtol.
Figyelt kérdés
Az öcsém egy elkényeztetett kis görény...szó szerint.Mindig o kap igazat mondvan meg "kicsi"..(10 eves én 15)mindent meg kap..tudni kell hogy eppen ezert egy nagyon gonosz gyerek..ertsd:a problémám az hogy ha szólok hozza o elkezd nyávogni es visitani hogy hagyjam beken..olyanokat talál ki hogy Elvileg én anyazok neki meg lehordom ot minden felenek...es ilyenkor mivan?!Engem csesznek le hogy hogy lehetek ilyen mert o meg kicsi..javítsatok ki ha csak szerintem egy 10 evest nem kene ugy kezelni mint egy 5 evest..Anyuekkal PRÓBÁLTAM beszelni de semmi értelme nem volt...ha jon egy barátnőm es nem engedem be az öcsémet a szobamba akkor nem johet hozzám senki...mit csináljak?Nagyon kétségbe vagyok esve...2015. máj. 31. 12:02
1/18 vfrtom válasza:
Verd el mint szódás a lovát, hogy tudja hol a helye. Oszt jónapot.
2/18 anonim válasza:
Nézd levegőnek a kis gyökeret. Ne segíts neki semmiben, küldd anyádékhoz, az ő gyerekük, nem a tiéd. Ne szólj hozzá, akkor nem mondhat rád semmit, és kerüld ki, ahogy csak tudod. Majd megbánja még, hogy ilyen nyomorultul viselkedik, de anyukádék is rájönnek majd idővel, hogy milyen pocsék a nevelésük, ha majd szépen otthagyod őket és vissza sem nézel.
3/18 anonim válasza:
Mármint a pocsék nevelést az öcsédre értettem, nem rád!
4/18 A kérdező kommentje:
Ja e azt lehagytam hogy apu Svájcban dolgozik..emlitettem hogy az öcsémet kikuldtem a szobámból mert nem akartam hogy ott legyen mert a barátnőmmel lányos témákról beszélgettünk..anyu most elmondta az anyunak hogy én milyen undok vagyok mert nem hagytam hogy bejojjon/ahogy beszelt az jott le nekem hogy én egy szar szemet vagyok mert nem engedtem az o pici fiacskajat az EN szobamba/Hozzateszem az öcsém nem hivja at a bartai /szerintem nincsenek is/Es amikor azt mondtam hogy szerezzen barátokat megint én kaptam a lecseszest...segitsetek légyszi..most is itt ülök a szobámba es szinte zokogva irom ezeket oyan rosszul esik..
2015. máj. 31. 12:30
5/18 anonim válasza:
Azt nem értem a szüleid részéről, hogy miért cirkuszolnak veled, az öcsédnek szólniuk kéne, hogy nem kell állandóan a nyakadon lógni, mert ráadásul fiú is, most mit kezdjél vele napi 24 órában? Pátyolgassák ők, ha már megcsinálták. Nem a testvért kell szívatni.
6/18 A kérdező kommentje:
Marmint anyu Elmondta az apunak
2015. máj. 31. 12:41
7/18 anonim válasza:
Később meg majd csodálkoznak a szüleid, hogy nem leszel jó kapcsolatban a tesóddal se, meg velük sem. Hát egyék mag amit főztek.
8/18 anonim válasza:
Zárkózz be a szobádba (kulcsra) és vergődjön ott kint az ajtódnál nyugodtan.
9/18 anonim válasza:
Emiatt nehogy sírj:)
Figyelj ha jön a barátnőd zárd be az ajtót. Akkor nem fog tudni bejönni.
Ha meg anyud mond valamit engedd el a füled mellett.
Tudom lányoknak ez nehéz, de tényleg tedd ezt. Megverni nem hiszem hogy megfog, és tényleg ne vedd magadra ezeket.
Ő anyuci pici fia. Te legyél érett és ne foglalkozz vele semennyire. Zárd ki a szobádból, sőt ha akarod ne is szólj hozzá soha:)
10/18 anonim válasza:
Az egyik barátnőm egysszer annyira kiakadt az öccsére, hogy úgy megverte iskolába indulás előtt, hogy végigrugdosta a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!