Drogozó testvér?

Figyelt kérdés

Bátyám már jó ideje elköltözött itthonról. Sosem tudott bánni a pénzzel, de amióta elköltözött alig van neki. Akkor kezdtük el gyanítani, hogy valami nem stimmel, amikor havi 200-300 ezret elvert, sőt egyik hónapban ( miután sokáig mínuszban volt, és emiatt minden nap túlórázott ) 400 ezer Ft -300-ra vitte le. Azaz 700 000 Ft-ot költött el.

Suli után át szoktam menni hozzá megetetni a kutyáját és ma szagtalan fehér port találtam egy kis tálkában az asztalán, melette pedig egy zacskóban kristály szerű anyagot ( nem a drog, hanem a halmazállapota ).

Szüleimknek nem szóltam, de valószínűleg drogozik. Mit lehet tenni vele? Vagy hagyjam ( hagyjuk ) hogy tönkre tegye az életét?

2015. máj. 19. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy alapos beszélgetést szerintem mindenképpen megérne a dolog de ha nem fogja fel akkor sajnos hagyni kell.
2015. máj. 19. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez sajna tenyleg arra utal, h drogozik. Ha szenvedelybeteg, akkor sem lehet sajnos kenyszeriteni, h elvonora menjen. Szerintem szolj a szuleidnek, m ez komoly dolog es lehet, h ra lehet meg beszelni, h menjen el kezelesre. Egyedul semmikeppen sem szabad hagyni, m ez csak rosszabb lesz. Ha nem lesz penze, akkor elkezd kolcsonkeregetni, de nem fogja tudni megadni. Aztan majd jonnek a fenyegetesek. Szerintem jobb ezt elkerulni. Az egeszsegerol nem is beszelve. En biztosan szolnek a szuleiteknek.
2015. máj. 19. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Szagtalan fehér por : lehet hogy az nem is drog,mindegyiknek van egy jellegzetes szaga.A kristály lehet mefi mondjuk.Beszélgess vele,derítsd ki mit csinál.
2015. máj. 19. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Máskor azért ismeretlen fehér porokat ne szagolgass túl közelről, mert pórul járhatsz.
2015. máj. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!