Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Párom húga mindent tudni...

Morzs42 kérdése:

Párom húga mindent tudni akar, hogy mi van köztünk, ez normális?

Figyelt kérdés
páromnak aki fiú van egy húga,engem nem fogad el a testvére mellett.ha testvére hülyeségeket csinál rajtam veri magát mindig.volt olyan,hogy puszilgatott előtte és ő megszólalt,hogy feszt csak puszilgatod mindjárt haza megyek,minden pillanatunkat figyeli,eljön,befekszik mellé az ágyba meg stb,szerintetek normális dolog ez vagy csak én tartom undorító dolognak,én fogom fel rosszul.
2015. ápr. 28. 11:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:):):)nekem nem mond semmit csak a páromnak.mikor eljön hozzánk,nem szól hozzám,keresztül néz rajtam szerintem ez egyértelmű,hogy ilyenkor baja van.páromnak ha mondom azt mondja,nem igaz bebeszélem magamnak.mondok példát,párom s köztem nagy probléma az alkohol mivel kikapcsol az agya ha iszik ezen összekapunk,eljön a húg látja nincs rendben valami,legközelebb jön és már nem szól hozzám meg pofákat vág.részegen csinálja a hülyeségeket,nem tagadom kiborulok rajta,és a húg ezekért is vergődik rajtam.van egy 20 éves fiam neki van egy 21 éves barátnője előttem lefogdosta majd szeretett volna többet is csak a fiam miatt nem sikerült neki,a húg ki volt akadva,hogy mert én féltékeny vagyok meg sok hasonló dolgok miatt mindig veri magát rajtam,nem a bátyjával kellene inkább elbeszélgetnie?
2015. ápr. 28. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:
De ha elmegy hozzad a hug es nem szol hozzad, meg pofakat vag, akkor csak rakerdezhetsz nala, h mi a franc baja van, nem?! elvegre a Te lakasodban ne viselkedjen mar bunkon. Ha pofakat vag, akkor megkerdezheted, h mi a baja, ha meg nem ad egyertelmu valaszt, akkor megmondhatod neki, h ha mar nalad van es keptelen normalisan viselkedni, akkor menjen el es mutasd meg neki, merre van az ajto. Ezt mindenkeppen a huggal kell lerendezned, m a ferfiak nagyresze egyebkent is konfliktuskerulo, meg nem szeretik a feszkot. Szerintem az egyenes ut a legjobb, es az, ha Te igazitod el.
2015. ápr. 28. 14:22
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,úgy lesz ha jönni fog.és ha nem tetszik nekik akkor nem tetszik.igaz?:)és köszönöm a hozzászólásokat is.minden jót kívánok mindenkinek.
2015. ápr. 28. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:

az én húgom is beleszól mindannyiunk életébe, és ő még csak 17, de úgy osztja azt észt, hogy csak na. Nem egyszer keltem már fel az éjszaka közepén, hogy nem tudok megfordulni, mert ott van mellettem. Engem nem zavar, mindig ilyen ragaszkodó volt. Mindennek meg van az oka, hogy Ő miért ilyen.

Én a helyedben megpróbálnám elfogadni, mert ha az én párom a húgomra panaszkodna, engem nemigen érdekelne, vagy megoldja saját maga vagy nem, nem fogok belefolyni egy ilyen helyzetbe.

2015. máj. 3. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!