Családban menyire és hogyan szokás a köszönés? Mi az értelme?
Ha nem történik meg az mit jelent?
Konkrétan 2 olyan eset volt hogy a 18 éves öcsém felkelt tegnap reggel ettem az előszobában ki jött a szobájából és nem köszönt csak elkezdte meg csinálni a kaját magának és evett majd el ment az iskolába. Már ittis kényelmetlennek éreztem de aztán ma is vólt olyan hogy haza jött én épp ettem és nem köszönt. Ma szóvá tettem ere azt mondta hogy elfelejtette meg meg kérdőlyelezte hogy ithon minek? Én úgy érzem ez valamért akkorsem okés de most nem látom át ezt. Kérdeztem van e baja de azt mondja nincs.
Hát nem tudom, én napjába többször is köszönök, meg becézgetek...
Ahoj padre!
Hoj!
Szia anycó.
Nem udvariasságból... szeretetből.
egy 18 lves kamasz ők ilyenek
ha megkédezed mi volt a suliban, vagy visszakérdez, hogy közöd? vagy annyit mond semmi, vagy meg se hallja a kérdésed, örül hogy nincs suliban nemhogy még arról beszélni
ez van a köszönéssel is, most el van a maga kisvilágában nemigen vesz észre másokat
meg nevelés kérdése is
ne képzelj bele semmi rosszat
A helyesírásodra célzott az egyik válaszoló, de annyira gyatra a helyesírásod, hogy észre se vetted.
Egyébként tényleg, sokszor a kamaszok csak csuklóból bunkók. Majd megváltozik pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!