Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan értessem meg a nővéremm...

Hogyan értessem meg a nővéremmel hogy nem kell egy árva forintot se adnia ezért?

Figyelt kérdés

Én Pesten élek, szabadságon vagyok. Ő meg a férje hazajönnének Spanyolországból (kint dolgoznak). Mondtam neki, hogy oké, ne béreljenek autót, majd én kimegyek a reptérre eléjük úgy is haza szeretnék látogatni a szüleimhez.

Minden áron ragaszkodik ahhoz, hogy kifizesse a dízel árát, amit fogyaszt az autó...

Nem érti meg, hogy amúgy is mennék haza, így nem kell fizetnie üzemanyag költséget... amúgy se kérném el tőle...

Mondjuk ez a 10.000, amibe kerülne az oda-vissza utam... nem vágna földhöz anyagilag...

2015. márc. 19. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egy kérdés?
2015. márc. 19. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ilyen a család, a szüleink is mindig "viteldíjat" akarnak fizetni. Én határozottan és felháborodom mondom mindig, hogy ha meg merik tenni, vérig sértődöm! Ez általában hat, de van, hogy máég így is ránk erőltetik. :)
2015. márc. 19. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy fizetség helyett hozzanak neked valami finom spanyol csokit/fűszert, mit tudom én. :)
2015. márc. 19. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdd meg, h hozzon csokit v vmi spec gyümölcsöt ilyen értékben.
2015. márc. 19. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hat ez a hulye fuvar fizetes. Miert nem tudjak elfogadni az emberek, hogy nem kell penz erte? Miert nem tudnak egy tiszta szivbol jovo koszonest mondani, vagy egy kis csoki?
2015. márc. 19. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogyha majd te mész hozzájuk látogatóba, akkor ők jönnek ki érted és akkor ezzel visszaadják. Gondolom egyszer úgyis elmész meglátogatni őket.

Én amúgy inkább egy finom spanyol bort kérnék, hamár mindenképp meg akarják hálálni valahogy.

2015. márc. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!