Nagyon feltem a noveremet! Mivel nyugtassam magam?
Kinézet. Kedves Kérdező, én segítségnek írom, nem bántás:
A japánok ferdeszemű, fehér bőrű(!) emberek.
Az összes többi amit felsoroltak (Kína, Kambodzsa stb) sárgabőrű ferdeszeműek. Ez alapján a kinézetük alapján is megtudod különböztetni a japánt a kínaitól.
Japán csodálatos hely. Persze ott is vannak rosszabb környékek, mint mindenhol a világon, de összességében össze se hasonlítható, mondjuk Mo-val. A japán konyha az egyik legegészségesebb. Rengeteg zöldséget, halat, rizst esznek. Okinawa szigetén a legmagasabb az átlagéletkor a világon. Természetesen van rengeteg gyorsétterem is szemét kajával, de az van itthon is, és mindenki eldöntheti, hogy kér-e belőle vagy sem.
Nekem 2 éve volt szerencsém egy hónapot kint lenni, de azóta is visszavágyom. Ha valahova még egyszer biztosan elmegyek, akkor az Japán.
"Kisse" tajekozatlan vagy.
Kerd meg, a noveredet, hogy meseljen Japanrol. Meg fogsz lepodni , mennyire egy izgalmas es kulonleges hely. :)
Kérd már meg a nővéredet, hogy mutassa be Nektek egy kicsit az országot, ahova megy. És azon belül is a várost, a lakását, hol fog aludni, hol fog főzni, a munkahelyét, mit fog csinálni, kikkel fog dolgozni, mivel fog utazni, mik a japán kultúra alapjai, mit esznek, hogy köszönnek, mire izgulnak, mutasson videon utcaképeket más turistáktól.
Ne aggódj! Ez a legrosszabb, amit tehetsz, mert attól, hogy aggódsz, attól nem lesz ő nagyobb biztonságban, viszont rosszul fogja érezni magát amiért a tesó meg a mama szomorúak és idegbetegek.
8szor fogjátok látni. Hm. Gondolom évi 2szer hazarepülne. És ki mondta, hogy Te/Ti nem látogathatjátok meg? Lehet, hogy életed egyik legjobb élménye lenne, mert végre látnál valami újat, valami nagoyn mást, betekintést nyerhetnél egy teljesen más életformába, világba.
Japán az egyik legfejlettebb ország a világon, otthon a sarki gyrosostól sokkal nagyobb esélye van valami nyavaját összeszedni. A WHO előírása szerint nincs kötelező védőoltás, csak ajánlottak, bizonyos fertőzések, pl hepatitis A, elkapására az esély pedig Japánban alacsonyabbb, mint Magyarországon.
Próbáld meg pozitívabban nézni a dolgokat. Nővérednek ez egy óriási élmény lesz! Egy nagy lehetőség, amihez volt annyira ügyes, hogy megragadja. Örülj vele!
Bocsi, a kötelező védőoltást úgy értettem, hogy nem kell beoltassa magát egyébbel, mint ami otthon is kötelező volt kiskorunkban.
Egyes afrikai országokba "öngyilkosság" védőoltások nélkül beutazni. Japánban nem ez a helyzet.
Utána olvastam, google, angolul.
A világ minden tájáról írnak nők, akik szinte ugyanazt mondják: Japán biztonságos - a férfiaknak. Külföldi nőként nagyon sok negatív figyelem éri, több, mint itthon. (Követik autóval, fogdossák a metrón, letapizzák az utcán.)
Valaki azt írja, hogy annyi, a szabadban maszturbáló férfit látott, amennyit nem szabadna.
Nekem mindig ilyesmi volt a véleményem Japánról. Lehet, hogy helyrajzilag gyönyörű, de egy csomó szexuálisan frusztrált faszi közt nem tudnék teljes életet élni.
Sok pozitívumot írt mindenki, valóban fejlett, sőt egyik legfejlettebb orsztág a világon.
A japánok sokat dolgoznak 8-10 órát dolgozik mindenki.
A nőknek nem jár az a fajta tisztelet, ami itthon, nem engedik előre őket, és a mi szemünkkel nézve tiszteletlenül viszonyulnak hozzájuk, ez egy helyi sajátosság.
Negatívum még, hogy viszonylag gyakoriak a földrengések..
Ezeket leszámítva jó hely, fölöslegesen aggódsz, ha a nővéred nem fogja magát jól érezni, legfeljebb előbb hazajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!