Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon feltem a noveremet!...

Nagyon feltem a noveremet! Mivel nyugtassam magam?

Figyelt kérdés
Noverem augusztusban elutazik Japanba dolgozni. Anyukam is teljesen kivan. Teljesen bele van bolondulva abba az orszgba, meg a nyelvet is beszeli. Most 4 evre szol a kinti munkaja es ez ido alatt kb. 8x fogjuk latni. Radaasul alegjobban attol rettegek, hogy elraboljak vagy elkap valalmit es nem tudok megnyugodni. :S Hogy nyugtassam meg magam?
2015. márc. 11. 13:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Kinézet. Kedves Kérdező, én segítségnek írom, nem bántás:

A japánok ferdeszemű, fehér bőrű(!) emberek.

Az összes többi amit felsoroltak (Kína, Kambodzsa stb) sárgabőrű ferdeszeműek. Ez alapján a kinézetük alapján is megtudod különböztetni a japánt a kínaitól.

2015. márc. 11. 15:46
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Japán csodálatos hely. Persze ott is vannak rosszabb környékek, mint mindenhol a világon, de összességében össze se hasonlítható, mondjuk Mo-val. A japán konyha az egyik legegészségesebb. Rengeteg zöldséget, halat, rizst esznek. Okinawa szigetén a legmagasabb az átlagéletkor a világon. Természetesen van rengeteg gyorsétterem is szemét kajával, de az van itthon is, és mindenki eldöntheti, hogy kér-e belőle vagy sem.

Nekem 2 éve volt szerencsém egy hónapot kint lenni, de azóta is visszavágyom. Ha valahova még egyszer biztosan elmegyek, akkor az Japán.

2015. márc. 11. 15:52
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezzel nyugtasd magad.

Tudod illik utánaolvasni.

2015. márc. 11. 18:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"Kisse" tajekozatlan vagy.

Kerd meg, a noveredet, hogy meseljen Japanrol. Meg fogsz lepodni , mennyire egy izgalmas es kulonleges hely. :)

2015. márc. 11. 18:23
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
2 éve költöztem el és azóta nem voltam otthon. A közeljövőben nem is tervezem.
2015. márc. 11. 18:36
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérd már meg a nővéredet, hogy mutassa be Nektek egy kicsit az országot, ahova megy. És azon belül is a várost, a lakását, hol fog aludni, hol fog főzni, a munkahelyét, mit fog csinálni, kikkel fog dolgozni, mivel fog utazni, mik a japán kultúra alapjai, mit esznek, hogy köszönnek, mire izgulnak, mutasson videon utcaképeket más turistáktól.

Ne aggódj! Ez a legrosszabb, amit tehetsz, mert attól, hogy aggódsz, attól nem lesz ő nagyobb biztonságban, viszont rosszul fogja érezni magát amiért a tesó meg a mama szomorúak és idegbetegek.

8szor fogjátok látni. Hm. Gondolom évi 2szer hazarepülne. És ki mondta, hogy Te/Ti nem látogathatjátok meg? Lehet, hogy életed egyik legjobb élménye lenne, mert végre látnál valami újat, valami nagoyn mást, betekintést nyerhetnél egy teljesen más életformába, világba.

Japán az egyik legfejlettebb ország a világon, otthon a sarki gyrosostól sokkal nagyobb esélye van valami nyavaját összeszedni. A WHO előírása szerint nincs kötelező védőoltás, csak ajánlottak, bizonyos fertőzések, pl hepatitis A, elkapására az esély pedig Japánban alacsonyabbb, mint Magyarországon.

Próbáld meg pozitívabban nézni a dolgokat. Nővérednek ez egy óriási élmény lesz! Egy nagy lehetőség, amihez volt annyira ügyes, hogy megragadja. Örülj vele!

2015. márc. 11. 21:27
 27/30 anonim ***** válasza:

Bocsi, a kötelező védőoltást úgy értettem, hogy nem kell beoltassa magát egyébbel, mint ami otthon is kötelező volt kiskorunkban.

Egyes afrikai országokba "öngyilkosság" védőoltások nélkül beutazni. Japánban nem ez a helyzet.

2015. márc. 11. 21:33
 28/30 anonim ***** válasza:

Utána olvastam, google, angolul.

A világ minden tájáról írnak nők, akik szinte ugyanazt mondják: Japán biztonságos - a férfiaknak. Külföldi nőként nagyon sok negatív figyelem éri, több, mint itthon. (Követik autóval, fogdossák a metrón, letapizzák az utcán.)

Valaki azt írja, hogy annyi, a szabadban maszturbáló férfit látott, amennyit nem szabadna.

[link]

Nekem mindig ilyesmi volt a véleményem Japánról. Lehet, hogy helyrajzilag gyönyörű, de egy csomó szexuálisan frusztrált faszi közt nem tudnék teljes életet élni.

2015. márc. 11. 21:46
 29/30 Kései Sirató ***** válasza:

Sok pozitívumot írt mindenki, valóban fejlett, sőt egyik legfejlettebb orsztág a világon.

A japánok sokat dolgoznak 8-10 órát dolgozik mindenki.

A nőknek nem jár az a fajta tisztelet, ami itthon, nem engedik előre őket, és a mi szemünkkel nézve tiszteletlenül viszonyulnak hozzájuk, ez egy helyi sajátosság.

Negatívum még, hogy viszonylag gyakoriak a földrengések..

Ezeket leszámítva jó hely, fölöslegesen aggódsz, ha a nővéred nem fogja magát jól érezni, legfeljebb előbb hazajön.

2015. márc. 12. 13:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy mennyire bele van bolondulva Japánba nővéred, te sz!rt se tudsz az országról ránézésre. Legalább olvass már utána ha ennyire aggódsz, vagy tényleg ennyire magyar vagy?
2015. jún. 9. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!