Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon feltem a noveremet!...

Nagyon feltem a noveremet! Mivel nyugtassam magam?

Figyelt kérdés
Noverem augusztusban elutazik Japanba dolgozni. Anyukam is teljesen kivan. Teljesen bele van bolondulva abba az orszgba, meg a nyelvet is beszeli. Most 4 evre szol a kinti munkaja es ez ido alatt kb. 8x fogjuk latni. Radaasul alegjobban attol rettegek, hogy elraboljak vagy elkap valalmit es nem tudok megnyugodni. :S Hogy nyugtassam meg magam?
2015. márc. 11. 13:21
1 2 3
 11/30 schocko ***** válasza:
100%
Japánban egyenként csomagolják még az almát is...nagyon-nagyon el vagy tévedve kedves kérdező...nézz már néhány filmet Japánról...
2015. márc. 11. 13:55
 12/30 anonim ***** válasza:
78%
Magyarországon is eltudják rabolni,magyarország sem a legtisztább ...japán sokkal tisztább és az emberek is "jobbak"
2015. márc. 11. 13:57
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Lány?

Japánban csak a polipoktól kell tartania:D XD

2015. márc. 11. 13:59
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon összezavarodtál.

Majomagyvelőt legfeljebb Kínában (meg néhány afrikai bennszülött törzsben) fogyasztanak, ott is csak bizonyos, meglehetősen "furcsa" emberek körében szokás.

A gyerekmunka az úgynevezett "fejlődő országokban" eltűrt jelenség, Kínában, Indiában, Afrika legtöbb országában, meg talán Thaiföldön, Kambodzsában és Laoszban. (Bár viet netes barátaim szerint ilyen náluk nincs, csak Kínában.)

Nyilvános piacok meg mindenhol vannak, Kínában és Indiában esik meg, hogy nem túl higiénikus körülmények között kínálják a romlandó árut.

Tudod, Ázsia nagy kontinens, és egyáltalán nem mindegy, hogy melyik országról beszélünk. Ez ugyanolyan, mint ha Európában egy kalap alá vonnánk Németországot és Albániát. Csak az európai emberek - mivel arrafelé hasonló kinézetűek számukra az emberek - hajlamosak egy kalap alá vonni, holott elképesztően nagy különbségek vannak az egyes országok között.

De egyébként Kínában sem teljesen olyan a helyzet, mint ahogy lefestik. Vannak nagyon ocsmány és lepusztult vidékek, de elképesztően fejlett részek is. Idehaza is találsz olyan piacot, ahonnan jó ízlésű ember egy falat kaját nem venne, meg találsz négycsillagos éttermeket is.

2015. márc. 11. 14:03
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem kell elmradotnak hivni azert mert osszekevertem oket, hiszen tok egyformak! Ugyhogy nem kell sertegetni! Aki normalisan valaszolt annak koszonom viszont. :)
2015. márc. 11. 14:08
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tudod, te, mi az, hogy Japán?!

Na, képzelj el egy tízes skálát.

Megvan?

Na, Kongó, Szomália meg ilyen koszfészkek vannak legalul.

Magyarország kb. 4-5-ös szint, Németország 8, Svájc kilenc, Norvégia 10, Japán meg a tízes skálán tizenkettő...

Kína, India, Indonézia, Banglades, na ezek hányadék helyek. De Japán az emberi ésszel már-már felfoghatatlanul fejlett ország.

2015. márc. 11. 14:11
 17/30 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem azért Japán nem olyan jó. Mármint ha japán nő vagy, akinek otthon kell ülnie és kuss a neve. Nem tudom, az európaiakhoz hogy állnak.
2015. márc. 11. 14:13
 18/30 A kérdező kommentje:
Na igen. Bar o nem hazasodik be meg ilynek csak dolgozni megy. Amugy meg felfogtam, hogy jo hely japan, kinezetre egyformak, ugy ertettem.
2015. márc. 11. 14:17
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

14:13: a japán nő (micsoda általánosítás, egyébként!) nem ül otthon (és ha háztartásbeli, akkor sem kuss a neve!), hanem tanul és dolgozik. Úgy, mint nálunk.

És hogy a kedves válaszolók mennyi butaságot hordtak össze pl. Kínáról,- arról az országról, amely elképzelhetetlen fejlődésen ment keresztül csak az utóbbi 20-31 évben és ma már elárasztotta a termékeivel az egész világot..hát, nem tudom. Van még egyáltalán földrajz- és történelemoktatás ebben az országban?! Siralom.

2015. márc. 11. 14:38
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mit fog ott dolgozni, ha szabad tudni?
2015. márc. 11. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!