A szuloi szigornak, hol a hatasa? Kvazi mit lehet tenni, ha latod, hogy a testvered tonkre teszi a gyetekeit?
6-os,
én miniszoknyát hordtam tiniként...mindenki azt hordott...az volt a divat a 70'-es években...aztán a többségünk mégsem lett ribi tőle
Mennyi idősek lehetnek a gyerekek?
Valószínűleg az lesz a következménye, hogy később fognak felnőni a lányok, mikor elköltöznek otthonról nyakukba szakad a nagy szabadság, amikor már mernek majd nyitni, akkor fognak elkrvulni (elnézést a kifejezésért). Pont a visszájára is elsülhet a dolog, ezt jó lenne megértetni a szülőkkel valahogy. Miért mondom ezt? Pont így nőttem fel és még egy pár hasonló esetet láttam magam körül, tudom miről beszélek. Utána majd lenyugszanak persze és normális életet fognak élni, ahogy mi is (csak a "tombolás" nem tizenévesen jött ki rajtunk, hanem 22-25 körül).
Könnyesre röhögtem magam azon, aki elvetetné a gyereket attól, aki nem engedi TV-zni, helyette Bibilát olvasnak, és nem engedi diszkóba, ill. miniszoknyában járni. Mi baja lesz ettől a gyereknek?
Természetesen mindent lehet rosszul csinálni, mert ha szeretet és melegség nincs otthon, az tényleg rosszat tesz a gyerekek lelkének.
De nem attól lesz bajuk, hogy este nem látják üzekedni a valóságshow celebjeit, hanem helyette Bibliát (nagy kezdőbetűvel írandó!) olvasnak. Attól sem, ha nem hordanak p...jukat alig takaró szoknyát és nem járnak diszkóba. Amúgy, felnőttként, külön lakva majd mindegyiket megtehetik.
13#-as koszonom pont ezzel peldaloztam a testveremnek, ha megerzik egyszer a szabadsagot, akkor lesz nagy baj... O azt gondolja, ha mindent tilt akkor az a jo, hat szerintem nem... vannak durvabb dolgok is, a kicsit regen palcaval fenyitettek, mert allitolag ez is benne van a bibliaban ezt kell egy szulonek tennie..
A nagyobb 16 a kisebb 12 es van egy 4 eves fiu.
Ja az onkielegites bun, es azert is veres jar! Minden bun... ezt nezni eleg nehez szo nelkul, majdnem a batyamnak ugrottam mikor ezert bantottak a kisebb lanyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!