Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak engem molesztál a növérem?

Csak engem molesztál a növérem?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy puszilgat meg befekszik az ágyamba.

Meg csinál durvább dolgokat is, vagy csak nekem furcsa

ez?

2015. jan. 29. 21:06
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
77%

Tessék itt a jótanács:

Ajándék puncinak ne nézd a rokonsági kapcsolatát!

2015. jan. 30. 17:55
 32/47 A kérdező kommentje:
okee köszi
2015. jan. 30. 18:37
 33/47 anonim ***** válasza:
18%
figyej erre ertelmes tanacs nincs hisz gondolkodj a tesodrol vann szooo !!! te meg aztan jo tanacsot adsz neki dugja meg a noveret -.- gratt neked te perverz
2015. jan. 30. 21:58
 34/47 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom, az én húgom igényli néha ez együtt alvást, szeret ölelgetni, puszilgatni, ha fürdők simán bejön sminkkelni vagy wcre, reggelente simán beront a szobámba, amikor öltözök, de ettől még nincsen rám gerjedve!

Valószínűtlennek tartom, hogy olyan testvérek, akik együtt nőttek fel, képesek legyenek "úgy" tekinteni a másikra.

Nekem ez inkább tűnik a Te álmodozásodnak kamasz fiú aggyal, mint igaznak.

2015. febr. 1. 00:36
 35/47 anonim ***** válasza:
16%
hat ne hargudj de a testverek nem maszkalnak egymas elott puceran ez kisse beteges o.O soha eletembe nem voltam a higom elott mesztelenul es o se elottem sztem ezt inkabb tagadt mind hogy dicsegszel vele
2015. febr. 1. 01:12
 36/47 anonim ***** válasza:
66%
Kedves Florenszio. Te ugye cigány vagy? Csak a helyesírásodból ítélve.
2015. febr. 1. 01:55
 37/47 anonim ***** válasza:
19%
te meg tuti valami nyomorek -.- kis balfek angliaban elek itt nincs ekezet es eleg fura hogy angol iras utan magyarul irok ez lehet hogy a degeneralt agyaddal nem tudod felfogni de sajnalni tudlak csak ! szanalmas !meghogy cigany !chh
2015. febr. 1. 12:38
 38/47 anonim ***** válasza:
43%

Nem hogy örülnél ba**dmeg, hogy szeret a tesód! Jajj, adott egy puszit a szádra, úristen! Megölelt, jajj ne!

-.-

De ha nincs annyi eszed, hogy odamenj hozzá, és megkérdezd, hogy "Ezeket miért csinálod?", akkor szenvedj csak!

Ezt nem molesztálásnak nevezik!

2015. febr. 1. 17:15
 39/47 anonim ***** válasza:
48%

Én csak magamból tudok kiindulni: mi nagyon szeretjük egymást az öcsémmel (ő 20 éves, én 28), gyakran megölel(em) ha találkozunk, meg amikor hazalátogatok van hogy az ő szobájában alszok egy ágyban vele. De hát nem érünk közben egymáshoz!! Ő alszik az egyik felén, én meg a másikon, de van hogy hajnalig beszélgetünk. Szeretjük egymást, ez szerintem normális, eddig nálatok is rendben van a dolog.

Az már inkább furcsa, hogy hajnalban csak úgy bemegy hozzád és nézeget. De mért nem kérdezted meg tőle, hogy most direkt hozza rád a frászt? Meg lehetne beszélni vele. És azt is, ha téged zavarnak a közvetlen megnyilvánulásai. Ha te nem olyan fajta vagy, aki szereti megölelni, megpuszilni a családtagjait, akkor szólj neki, hogy puszilgasson valaki mást, mondjuk a nagymamát.

2015. febr. 2. 12:49
 40/47 anonim ***** válasza:
9%
Perverz, szólj a szüleidnek!
2015. febr. 3. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!