Csak engem molesztál a növérem?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy puszilgat meg befekszik az ágyamba.
Meg csinál durvább dolgokat is, vagy csak nekem furcsa
ez?
2015. jan. 29. 21:06
2/47 anonim válasza:
Milyen durvább dolgokat?
Ő mennyi idős és Te hány éves vagy?
3/47 anonim válasza:
Igen furcsa, felteszem fiú vagy, szelhettek ha jól esik, de gyereket ne vállaljatok, nem ajánlatos.
4/47 anonim válasza:
sajat noverevel sz.x.eljen ????? te normalis vagy ????????????????????????
5/47 anonim válasza:
Azonnal szólj egy megbízható felnőttnek. Hosszú távú következményei lehetnek annak, ha ez így marad. Tapasztalatból beszélek.
6/47 anonim válasza:
tapasztallatbol?? kivancsi lennek a sztorira ha nem vagyok tul tapintatlan
7/47 A kérdező kommentje:
Èn 18 vagyok a növérem 20 éves. De most akkor szerintetek is abnormális ez?
2015. jan. 29. 21:16
8/47 anonim válasza:
Engem is szeret a nővérem. Ez nem biztos, hogy molesztálás. Jó most már nem annyira, mert már 15 éves vagyok, de még 10-12 évesen engem is megpuszilt.
10/47 anonim válasza:
De miféle durvább dolgokat tesz?
Seggre pacsi? Vagy amikor az ágyadban fekszik szét dobja a lábát és nyilak mutatnak lefelé? Vagy mi? Vagy disznótort csinál , mertt hát az is elég durva lenne egy ágyba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!