A húgom nagyon szomorú mert meghalt egy macska mit csináljak?
Figyelt kérdés
Meghalt egy macska amit a húgom nagyon szeretett és most nagyon szomorú kérlek segítsetek hogy nyugtassam meg ?2015. jan. 24. 19:45
1/2 anonim válasza:
Hát sajnálom:( Az én cicám is most halt meg nemrég (ünnepek alatt), pedig azt hittem, túl van a krízisen. Szerettem, és hibáztatom magam azért, hogy tehettem volna többet is érte. A családtagjaim ugyanúgy. A húgod egy darabig még siratni fogja, főleg ha ez a cica volt az első, amihez kötődött és amiért felelősséget vállalt. Miben halt meg? Váratlan volt? Nem nagyon tudod megnyugtatni, mindenképpen el kell gyászolnia. Ne is próbálj olyasmiket mondani, hogy "csak egy macska volt", meg majd lesz másik, mert ezzel értéktelenné próbálnád tenni azt az állatot, ami számára fontos volt, és az még egy döfés ilyen helyzetben. Túl lesz rajta, ne aggódj, csak kell hozzá egy kis idő.
2/2 anonim válasza:
Ha van egy kis időd, kérd meg, hogy meséljen a cicáról. És közben - amíg beszélgettek - említsd meg neki, hogy ezekre a jó dolgokra emlékezzen, és ha úgy érzi, sirassa a macskát. Egy idő után csökkenni fog a szomorúsága, ez egy ilyen folyamat. Csak ne csúfold, ne gúnyold őt a macska miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!