Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lehetne megszüntetni a...

Hogyan lehetne megszüntetni a "területi harcot" két 16 éves testvérpár között?

Figyelt kérdés
Új házba költöztünk és mindketten (egy fiú és egy lány) ugyanazt a szobát szeretné,de nem tudtak megegyezni ezért egymást piszkálják folyton.

2015. jan. 21. 16:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Olyan szintű piszkálódás hogy verekednek is.
2015. jan. 21. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Én arra ösztönözném őket, hogy éretten próbálják meg elintézni ezt a konfliktust. Ameddig nem beszélik meg, nem oldják meg, addig kötelezően egy szobában kellene aludniuk.
2015. jan. 21. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg az nem megoldható, hogy egyik se kapja meg azt a szobát, hanem a tiétek lesz? Én ezt csinálnám.
2015. jan. 21. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt a helyzet nálunk is a tesómmal.

Anyuék úgy zárták rövidre, hogy sorsot húzattak velünk, konkrétan kalapból.

Tesóm nyert, és onnantól nem volt helye reklamációnak.

2015. jan. 21. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell sorsolni, annak az eredményét mindketten el kell, hogy fogadják.
2015. jan. 21. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem sorsoltatnám. Valahol nem igazságos. Az egyik úgyis a jobb szobát kapná.

Max úgy csinálnám, hogy a szobáért cserébe valamit be kellene ígérnie a tesójának. Pl fél évig ő porszívózik a másik szobában is vagy valami hasonló. De inkább egyik gyereknek sem adnám a szobát, meg tartanám magamnak :D

2015. jan. 21. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Csinaljatok egy 10 szambol allo versenyt es a ket kolok harcoljon meg egymassal benne. Valami mind2tol tavol allo teruleteken hogy ne legyenek elonyok hatranyok stb.
2015. jan. 21. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha belefér a költségvetésbe, ajánlj fel valami extrát, ami a másik szobához jár, tudom is én, egy tévét, valami klassz bútort, vagy valami olyan felújítást, amitől az is jó szoba lesz. Mert gondolom nem azért megy a vita, mert mindkét szoba tök ugyanolyan jó. Így legalább nem lenne vesztes, vagy legalábbis kapna fájdalomdíjat. De konkrétabb tippjeim nincsenek, mert nem írtad, min megy a vita pontosan.
2015. jan. 22. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Beköltözteted mindkettőt a szobába aki tovább bírja a másikkal azé lesz a szoba, aki feladja azé a másik. Hidd el nem fogják sokáig bírni. Vagy sors húzás, esetleg a tietek lesz a szoba.

Nekem is ikerbátyám van 16 évesen öltük egymást, olyan erőseket tudott ütni, de mára már jól kijövünk egymással.

20/L

2015. jan. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!