Hogyan győzzem le magamban az irigységet, amit a nővéremmel kapcsolatban érzek?
Muszáj lenne csak magadat figyelembe venned. Akármennyire is a testvéred, az az élet, amit te élsz, az egy másik. Csak azt figyeld, hogy ami neked jut az élettől, az úgy önmagában jó-e neked. Ha nem, akkor változtass rajta. Tudom nem egyszerű másik melóhelyet sem keresni, de nem lehetetlen. Amúgy összességében abból is inkább olyat érdemes keresni, amit szívesen csinálsz, mert a pénz egy idő után nem fog boldoggá tenni, ha mellé nem jár sikerélmény is.
De bármilyen területen is van elégedetlenséged, ne a nővéreddel hasonlítsd össze magad, mert ennyi erővel ugyanúgy bárkivel összehasonlíthatnád magad. És vannak olyanok is, akiknek szerinted jobb, de ha őket kérdeznéd a saját helyzetükről, akkor ők nem mondanák ugyanezt.
Tudod, akik irigyek valami miatt, azok általában csak az irigyelt dolgokat látják a másikon. Látják az örömét, és sajnálják, de nem látják a bánatát. Neki is van baja.
Ez pedig nagyon nem jó, hogy nem a saját dolgoddal foglalkozol. Hogy akarsz változást, ha mással vagy elfoglalva.
Ez hosszú folyamat lesz, de mindenképp jó, hogy reálisan látod az érzéseid. Ettől te nem vagy rossz!
A másfélszerese, amit keres, nem olyan nagy különbség. Ha te keresel nyolcvanat, ő meg százhuszat, akkor egyik se valami sok, ha meg te négyszázat, ő meg hatszázat, azon a szinten már kevéssé számít.
A másfél óra ingázást próbált produktívan kihasználni, én is ingáztam ennyit, és nyelvet tanultam közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!