Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
a tesómmal vagyunk itthon, és nekem nagyon kell nagyvécéznem, ő viszont ebben a pillanatban robbant be a budiba szintén nagydolgozni, ami nála másfél óra... és tudom,hogy ha sürgetem, akkor csak tovább húzza szórakozásból. ti mit csinálnátok a helyemben? mert attól félek, hogy nem bírom ki még egy óráig.2014. dec. 22. 16:17
1/32 anonim válasza:
Beszrnék.:D
Viccen kívül, ötletem sincs. Bírd ki valahogy.
2/32 anonim válasza:
szarj a wc elé aztán majd belelép amikor kijön
3/32 A kérdező kommentje:
igazából azért is jöttem haza előbb a városból, mert éreztem,hogy nagyon kell és nem akartam az utcán keresgélni wc után, gondoltam, itthon majd könnyítek magamon, erre ahogy belépek az ajtón, látom, hogy akkor megy be a budiba.. :S
2014. dec. 22. 16:25
5/32 anonim válasza:
szólj apádnak, hogy csináltasson még 1 wc-t :DD
6/32 anonim válasza:
Sikerült? Aggódunk mi is.
Feri bácsi és Erzsi néni Harkakötönyből.
7/32 A kérdező kommentje:
mondom,h másfél óra nála egy nagydolog, még nagyban trónol és röhög rajta,hogy dörömbölök az ajtón!
2014. dec. 22. 16:40
8/32 anonim válasza:
Beszélj a szomszéddal...én jóban vagyok vele beengedne.
10/32 anonim válasza:
akkor szarj egy kukászacskóba... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!