Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez nem normális testvéri...

Ez nem normális testvéri kapcsolat?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Van két bátyám egy 18 és egy 19 éves.Játékból szoktunk verekedni meg szivatni a másikat.Hétvégén felálltam egy székre hogy levegyek egy tálcát a polc tetejéről mert 160cm magasan nem érem fel és a tesóm meg kirúgta alólam a széket.Bevertem a fejem a szekrény sarkába.Kicsit jegelni kellett de nem lett belőle nagy baj.Volt hogy elvették az MP3 lejátszóm és vissza akartam venni aztán véletlen megütött ami elég sokáig meg látszott.Meg volt hogy leestem a lépcsőről mert lökdösődtünk.Rengeteg ilyen.történt az évek során.A suliban mindig azt hiszik hogy vernek otthon.Szerintetek se normális?

2014. nov. 13. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem normális, ezt úgy hívják testi sértés, ami bűncselekmény... Ha neked ez tetszik, akkor én keresnék egy jó pszichológust, vagy keress majd magadnak valami agresszív pasit, aki megrugdos néha.
2014. nov. 13. 20:27
 12/18 piriiiiii ***** válasza:
11es, Te nem olvastad az utolsó mondatot?
2014. nov. 13. 20:30
 13/18 A kérdező kommentje:
Engem ez nem zavar.Tudom hogy szeretnek engem én is őket ezt csak úgy játékból csináljuk csak néha rosszul jön ki a lépés.Szándékosan nem okoznának nekem komolyabb sérüléseket.
2014. nov. 13. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Nade a játéknak van egy határa!!! Amit ők csinálnak, az végződhet gondatlanságból elkövetett emberöléssel.
2014. nov. 13. 20:49
 15/18 polegirl válasza:
A két fiú együtt olyan mint a két rossz gyerek, nem akarnak neked ártani..ezt Te is tudod, de meg kell nekik mondanod, hogy már lassan felnőtt nő leszel és nem kell mindig úgy szívatgatni téged..mert tényleg rosszul is elsülhet!
2014. nov. 13. 21:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem normális.

A szívatással, piszkálódással nincs baj, de ha a dolog olyan szintre lép, hogy egy rossz mozdulatból komoly, akár maradandó sérülés is lehet, akkor ez a "játék" nem normális.

2014. nov. 13. 23:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem eleg durvan verekedtek a gyerekeim de kb 10 eves korukig. Ennyi idosen nemi szivatas belefer(ne tud meg miket csinalnak mai napig egymassal..tiszta hulyek) pl a 17 eves fiam mult heten zsirkretat evett,mert a nagyobbik befenyitette, hogy ha nem teszi meg elmondja, hogy rossz jegyet kapott, persze igyis ugyis kiderult. Mondjuk ezutan a szekrenyes eset utan azert kiosztottam volna. Beverhetted volna komolyabban is a fejedet, plane a sarkaba.
2014. nov. 14. 01:44
 18/18 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy ilyen kevés év van köztetek :D tesóim 8 illetve 11 évvel idősebbek mint én...és hát fuhh....voltam én már övvel fojtogatva meg társai, kényszerzubbonyba, egyszer egyik bátyámmal összeverekedtem és az igazgató kiakadt hogy kék-zöld voltam...majdnem ránk küldte a zsernyákokat de kimagyaráztam neki...meg tényleg nem akarnak bántani amit csinálnak is az csak heccelődés... mostanság nagyobb a nyugi...de úgy nem igazán törődnek ők velem de jobbak mint a lánytestvérek...legalább nem kell nekik egyik cuccom se :D rúgtak már vesén, szabotálták az életfunkcióimat...szóval nyugi "kinövik" majd
2014. dec. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!