Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvéred fontosabb, vagy a...

A testvéred fontosabb, vagy a férjed/feleséged?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem másodhegedűs vagyok, a testvér szent és sérthetetlen, neki kell pl a legnagyobb ajándékot venni, minden egy szavába kerül, ha hiv akkor minden esetben válaszolni kell, még intimebb helyzetekben is. Jó lenne másképp a házasságunk. Vélemény?
2014. okt. 29. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem van egy húgom, páromnak nincs testvére.

Nálam egyértelmű, hogy ő a legfontosabb, mert a családomban nem igazán bízom meg. Hogy miért, azt most hanyagoljuk. Most kezdek viszonylag jó viszonyban, vagyis inkább semlegesben lenni a húgommal, és anyummal is, és segítek is nekik, ha tudok. Kivéve, ha az a mostani életemet annyira negatívan befolyásolja, hogy úgy érzem, meggondolandó.

Telefont olyankor nem veszek fel. Neki volt rá példa, de azért, mert ő ezt viccesnek tartotta. Aztán csak annyit kértem, hogy legalább Azokban a pillanatokban számítsunk "csak" mi ketten, mert egyébként nagyon családfüggő ő is, bár megértem, teljes mértékben. Náluk ez úgy megy, hogy ha bárkinek segítség kell, akkor minden mást eldobok, ami halasztható, és megyek, hogy segítsek. És ez, azután teljesen rendben is van számomra, hogy megállapodtunk abban, hogy az amúgy is kevés időnket nem megkurtítva, megyünk, és segítünk. Mind az ő, mind az én családomnak, legyen az anyagi vagy lelki/fizikai segítség.

2014. nov. 4. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Dehogy alaptörvény 8-as, max. primitíveknél, akik azt hiszik, a vérre hivatkozva mindent megtehetnek a családtagjaikkal, azok majd megbocsátanak, mert "véééééér". Hát én ebbe belekakkantok, annyira nem érdekel a vér.
2021. okt. 31. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!