S. O. S. szerelem! Hogyan mondjuk el a szüleinkenek?
Van egy ,,bátyám,, akit 13 évesen fogadtunk örökbe, én akkor voltam 10.
Ő most 18, én 15. Már egy ideje nem testvérként nézünk egymásra, hanem mint a másik szerelme.
Kérlek segitsetek, már nagyon kezd feszült lenni a légkör itthon, már nem birjuk sokáig, hogyan mondjuk el a szüleinknek?
Kicsit parancsoljatok már a hormonjaitoknak... Hiába, hogy vér szerint nem vagytok rokonok, de papíron igen, és ez is éppúgy számít.
TESTVÉREK VAGYTOK. Akárhogy nézzük ez nem helyes eljárás. Tisztátalan és beteges.
Meg aztán ez nem kis vihart kavarna a családban.
Azzal hogy azt irjátok hogy ,,fujj ez undoritó,, azzal nem megyek semmire, nem tehetek róla hogy ez megtörtént!
Ha ti lennétek ebben a helyzetben, biztosan nem esne jól ha ezt kapnátok.
Ja, és kedves Nooooooooooémi inkább előbb tanuld meg a szavak jelentését, mielőtt azokat használnád. (üzenetben kaptam valamit..)
A többieknek köszönöm a válaszokat, remélem ez csak egy darabig fog tartani. Nem mondjuk el a szüleinknek.
Válaszokat szivesen fogadok még. Köszönöm.
a Spinédzserek filmbe is volt valami ilyesmi nem?
egyébként szerintem se gáz, ha úgy gondoljátok a szüleitek nem értenék meg, tartsátok titokban, ennyi, nem kell mindenről tudniuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!