Van egy 18 eves ocsem mar lassan 19 eves anyukank nincsen 13eve meghalt az apank meg mar lassan ket eve bortonbe van. Hibasnak erzem mag szerintetwk is az vagyok? Vagy csak en erzem igy?
"De o cigi nelkul nem tud letezni sem"
Ti meg kaja nélkül nem tudtok létezni.
Nem mondod, hogy talicskázod be a bagót a börtönbe neki, közben meg ti éheztek? Azt az árvaságit nem azért fizetik nektek (mellesleg az én adómból), hogy egy börtöntöltelék elbagózza. Az azért van, hogy egészségben és lehetőleg nélkülözések nélkül nőjön fel egy gyerek, aki nem tehet arról, hogy hova született...
Kedves kérdező! Ugye nem azért vagy cigiügyben ennyire szolidáris, mert te is cigizel?
Apád csessze meg, így járt. Bírom a bagósokat: inkább nem esznek, csak a cigi legyen meg. Ez mindaddig oké, amíg nem mások betevőjevel szórakoznak, hanem csak a magukeval. Én biztos nem csomagolnék neki annyi dohányt. Keresse meg a rá valót :-)
Cigi nem (csak) azért kell a börtönbe, mert annyit szív. Hanem azzal kell fizetni másoknak, pl. hogy megvédjék.
De ettől függetlenül én sem csomagolnék. Gondolom, nem véletlenül került börtönbe.
Tesód meg kezdjen magával valamit. Legalább a háztartást lássa el, ha már nem dolgozik és nem is tanul. Miért neked kell azt is csinálni? Nem is értem. Ezek a férfiak kihasználnak téged. Apád is, tesód is. Remélem, a párod normálisabb.
azzal mentegeted magad hogy lassan 19 lesz...
minek ilyen helyzetbe lebabázni, a pasid lelép ott lesz a baba meg az öcséd is rólad nem is beszélve, elöbb el kellet volna rugdalni az öcsi segét a suliba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!