Jogos, hogy ezután én nem szeretnék Neki bulit szervezni?
Figyelt kérdés
Tavaly szerveztem egy nagy meglepetésbulit a mostohatesómnak a szülinapjára (rengeteg ember, külön szórakozóhely bérlés, stb). Nagyon sokat foglalkoztam ezzel, hogy minden klappoljon, Ő se sejtsen semmit.
Mégis hallgattam, hogy miért van ott XY, miért nem volt emeletes tortája, miért nem másik helyet béreltünk ki, stbstb.
Szóval fikázta az egészet és most lesz a szülinapja, viszont én nem szeretnék neki újabb bulit.
Megsértődik szerintetek?
(18 lesz)
2014. okt. 7. 21:58
1/3 anonim válasza:
A tavalyi viselkedése után? Ne érdekeljen, az ilyeneknek semmi se elég jó.
2/3 anonim válasza:
1-esel értek egyet.. ne foglalkozz vele nem érdemli meg..
3/3 anonim válasza:
Evidens, hogy nem szeretnél, bennem fel se merülne, hogy még egyszer dolgozzak miatta.
Miért nem volt emeletes tortája... Na ekkor vágtam volna fejbe valamivel s most már nem beszélnénk... Ekkora pofátlanságot. Sosem hallott róla, hogy ajándék lónak nem nézzük a fogát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!