Hogy értessem meg vele, hogy a testvérek nem csókolóznak és nem alszanak együtt? Mi lesz, ha lebukunk?
Ez leginkább olyan, mint egy szappanopera, tudom. De próbáljatok meg tanácsot adni és nem cseszegetni, így is nehéz. Köszönöm.
A mostohatestvérem iránt kicsit többet érzek, mint kellene... És talán ő is irántam, de nem tudom, mennyire gondolja komolyan, mert ő az a fajta srác, akinek akár minden estére jutna egy lány, ha szeretné.
Közel 2 éve van ez az egész közöttünk (én akkor költöztem be), már többször megbeszéltük, hogy ezt abbahagyjuk és olyanok leszünk a másiknak, mint egy osztálytárs, vagy egy barát (egy osztályba járunk, ugyanabból vagyunk emelt szinten, szóval minden óránk közös).
Tegnap reggel is elkezdte, hogy ezt be kell fejezzük és legyünk olyanok, mint a testvérek. De a testvérek nem csinálják ezeket...
Félek, hogy esetleg lebukunk, vagy hogy én nem bírok az érzelmeimmel és elmondom neki, hogy érzek iránta igazából, vagy hogy mi lenne anyának, vagy az ő apjának a reakciója.
17 évesen használd az eszed is. Mostohatestvér tabu. Ezt ismetelgesd.
Házinyúlra nem lövünk. Jobb lenne mielőbb lezárni, mielőtt komoly baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!