Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém megvert egy hete,...

Az öcsém megvert egy hete, orvosi látlelet elkészült, könnyű testi sértésnek minősül, a feljelentést megtettem. Vajon van-e esélyem arra legalább, hogy megrovásban részesüljön, meg egyáltalán, milyen esélyeim vannak?

Figyelt kérdés
Bonyolultabbá teszi a helyzetet,hogy anyám valószínűleg az ő pártját fogja fogni és a barátnője is,mivel nem jöttünk ki jól.Nekem meg van egy látleletem,amit még a verés napján állítottak ki.Viszont anyám konkrétan elmebeteg és ezek után a barátnőjéről is ugyanezt kijelenthetem.Ha valakinek volt esetleg könnyű testi sértéses ügye,nagyon megköszönnék bármilyen tanácsot.
2014. júl. 4. 18:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Megszakítottam velük a kapcsolatot,eljöttem onnan,egyébként igen,nő vagyok.Én 29 az öcsém 24.Nem sűrűn jártam haza,csak néha a nagymamám miatt,mert őt nagyon szeretem és már nem tud magáról gondoskodni.Anyám,öcsém és a barátnője ott lakik egy kétszintes házban.Amikor hazamentem egy-két hétre,mindig fizetnem kellett anyámnak heti 10 ezret.De megérte,mert békén hagyott és nagymamámat is láthattam.Az öcsém azóta kattant be teljesen,amióta evvel a lánnyal van,előtte is voltak vitáink,de soha nem fajult el,soha nem történt előtte még egy pofon sem.A volt barátnőjével jóban vagyok,így neki elmondtam és azt mondta,vele is csinált dolgokat,nem verte meg,csak hátracsavarta a kezét,meg nem viselte el,ha valami nem úgy történt,ahogy ő elképzelte.Én egészen eddig azt hittem,csak gyerekes(mert anyám agyonkényeztette),most rájöttem,hogy túl sokáig mentegettem.Előzmény nem tudom volt-e,annyi,hogy mindenben korlátoztak,ha a szobámban beszéltem telefonon,hagyjam abba,mert őket zavarja,meg menjek zokniban a lépcsőn,mert őket zavarja,ilyen apróságok.Egész héten a verés előtt mindennap jöttek valami hülyeséggel,gondolom az volt a cél,hogy tűnjek el onnan.De nem akartam,mert kb. két hónapban egyszer láthatom nagymamámat és mivel tüdőbeteg és 90 éves,nem hiszem,hogy túl sok időnk van.Hát ennyi,mostantól nem láthatom többet:(
2014. júl. 4. 23:05
 12/14 A kérdező kommentje:
És senki más nem látta az esetet és mivel kertes házban lakunk így nem hiszem,hogy áthallatszott a szomszédba. Nem használt semmit,csak ököllel ütött,rugdosott,meg fojtogatott.Erről van orvosi leletem. De amikor apám számon kérte(ő már nem lakik velük,elköltözött)akkor neki azt mondta,hogy én vertem meg őt,meg én fenyegettem halálosan. Vagy átfordult a fejében az egész,ami ijesztő, vagy tudatosan hazudik,nem tudom,melyik. Ő fenyegetett engem,amikor végre kiszabadultam és hívtam a rendőröket,kihúzta a telefont és azt mondta,eltöri a nyakam,ha feljelentem.
2014. júl. 4. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. Szerintem jól tetted, hogy ezek után feljelentetted. Még ha nem is kap semmit, te tarts ki az igazadnál a rendőrségen - és ha odáig jut a bíróságon –, és kiálltál magadért. Az öcséd egy féreg! Legközelebb ha hazalátogatsz egy izmos haverral tedd azt ;)
2014. júl. 4. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudom, nem erre vagy kíváncsi, de az ocsed egy pszichopata.
2014. júl. 19. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!