Mit csinaljak az ikertesommal? :S Barbi (13. )
Figyelt kérdés
Van egy ikertesom aki fiu de a batyam fel perccel fiatalabb vagyok nala...O a suliba mindig tok szinotos tanulo en meg negyes harmas es anyaek mindig ezze jonnek hogy miert nem tanulok enis olyan jol...Nekem nem olyan jok a kepessegeim mint neki en mindig a maximumot hozom ki..Bezzeg o megveheti maganak a markaa cuccokata garages polo gatya sapka meg mittomen Bezzeg en nem mindig mert h majd ja olyan jol tanulok mint o..-.-. Es az a rossz h egy osztalyba jarunk es a tanarok is megjegyzeseket tesznek Balint ( atesom) csak rohog...Most itt a nyar o sok helyre elmehet en meg nem mindig mehetek el mindenhova a tanulmanyi eredmeny miatt .pedig otthon mindig en mosogatok el takaritom a macskainknak a taljait ..o meg soha semmit...a garage essem stb uvolt a szobajabol anyaek leszarjak bezzeg ha en beteszek egy kis Avril Lavignet vagy Mileyt azonnal leuvoltik a fejem..elegem van mar sirtam is emiatt.2014. jún. 25. 21:31
11/13 anonim válasza:
Ne görcsölj rá a dogákra, nem éri meg! ;)
Sztem beszèlj a szüleiddel mert ez így tényleg nem okés...
Sztem örülj neki h nem olyan stréber, egoista f**z vagy mint a bátyád! És te még mindig jobb vagy nála mert ha tényleg akkora ász lenne akkor segítene neked...
De most NYÁR van úgyh fel a fejjel!!!
12/13 Diramoon válasza:
A szüleid nem törődnek veled eléggé? A tesód lett a kis kedvenc és te le vagy szarva? Beszélj a szüleiddel és a tesóddal is legyél jóban. Próbálj meg jobban tanulni. Kérd meg a tesódat hogy segítsen, vagy nyald be magad a szüleidnél.
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:). am szoges ellentetei vagyunk egymasnak...o szoke haju es zold szemu nekem fekete a hajam es kek a szemem..
2014. júl. 19. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!