Mit csináljak vele?
Most lesz a húgom 8 éves és egyszerűen botrány vele élni.
Soha nem azt csinálja,amit anyám mond,értetlen,lusta,apámmal ordibál......mindenért hisztizik,úgy nem tudunk bemenni az Árkádba,h a drága Nórika ne kapjon vmit,anyám mondja neki,h nem....erre ez a szerencsétlen bőg,aztán meg anyám megveszi és minden happy lesz,ha itthon vagyok vele egyedül nem fogad szót pl.most megkértem,h öltözzön fel,mert nincs annyira meleg bent a házba,de azt mondta,h nem,semmi nincsen rajta,csak takaróval takarózik.....most a héten hozom haza a suliból,elköszöntem a osztályfőnökétől és mondtam húgomnak,h álljon meg,de ő nem állt meg...futottam utána,mert majdnem elütötte egy autó és momdom neki,h süket vagy,el is üthettek volna...erre ő majd megállok,ha akarok...
Harsány hangja van,egész nap ordibál,flegma....napi szinten,ha 5ször nem bőg,akk egyszer se....szoktam vele játszani,olvasni,mindent...most mit csináljak vele.....?
Anyámnak mindig azt mondom,ha már engem sikerült megnevelni,akk ezt a hisztis libát is nevelje meg.....
És ő mindig azt mondja,h még kicsi és én túl felnőttesen viselkedek vele....ja és ő ott üthet ahol akar...én meg nem pofozhatom fel,mert ő még kicsi,anyám helyett meg szeretném nevelni,de hogyan mit csináljak vele?
Lehet,h kicsit hosszú lett,bocsi......köszi a válaszokat!
14-15 éves vagy, ugye?
A nagyobb testvér sorsa már csak ilyen. És te sem voltál jobb nyolcévesen :)
"Most a nagy gumilabdáját pattogtatja a házba....csak verjen le vmit és neki megyek.....már szóltam,h fejezze be,de nem ért semmit:D"
Te a testvére vagy és nem az anyja. Ha folyamatosan rendreutasítod meg pattogsz felette, akkor meg tudom érteni, hogy visszabeszél neked, és tojik a fejedre.
A testvére legyél, és ne akard megnevelni.
Téged is nevelni kell még, kiskamasz vagy nagyon.
#11...nem fiatalabb vagyok
#12.....lehet,h igazad van,de akk is lehetetlen vele együtt élni,de most nyugton van,mert eszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!