Nagyon megbántottam az öcsémet hogy békéljek meg vele?
Figyelt kérdés
Az öcsém fél a békáktól meg az ilyesmi hüllőktől, erre fel én pedig fogtam egy békát el kezdtem vele öcsémet íjeztgetni viccből öcsém annyira megijedt hogy el futott be a házba, és azóta nem szól hozzám levegőnek néz. Hogy békéljek meg vele? 14/L.2014. jún. 3. 20:47
1/10 anonim válasza:
kérj bocsánatot egyszerűen. vagy vegyél neki valami ajándékot :p
2/10 anonim válasza:
Bocsánatot kérsz tőle és megígéred hogy többet nem gonoszkodsz vele.
3/10 anonim válasza:
Egyszerűen kérj tőle őszinte bocsánatot és ígérd meg, hogy többé ilyet nem teszel. Egyébként feltehetően nem fél, hanem undorodik tőlük, ez nem ugyanaz.
4/10 anonim válasza:
Kérj bocsánatot tőle őszintén. Amúgy szoktak ilyeneket a testvérek csinálni szóval nem nagy dolog így elolvasva.
5/10 anonim válasza:
Őszintén kérj tőle bocsánatot, és valami kis aprósággal lepd meg. Zsebpénzed biztos van, egy kis csokit vegyél neki.
És ilyet ne csinálj még egyszer.
7/10 anonim válasza:
A béka kétéltű amúgy, és nem ijeztgetni, hanem "ijesztgetni".
Szerintem nem olyan borzalmas a bűnöd, hogy egy bocsánatkéréssel és valami közös programmal, csokival... (amit szeret) ne lehetne helyrehozni.
Viszont nem szép dolog valakit a félelmeivel kínozni. Biztos te is félsz valamitől, nem tudom, neked hogyan esne, ha ezzel heccelnének/viccelődnének.
8/10 anonim válasza:
Azért ez nem a világ vége :) Mi is rengeteget csesztettük egymást a tesóimmal amíg otthon éltünk
9/10 anonim válasza:
Vegyél neki békás gumicukrot és kérj bocsánatot.
10/10 anonim válasza:
Lepd meg egy béka és egy hüllő keverékkel és amikor meg akarja nézni miaz vedd le a tetejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!