Ti hogyan reagálnátok le? Exrta költségek sógornő esküvőjén
Messze lakunk egymástól. Ráadásul még messzebbre tervezték az esküvőt.
Ami durva, hogy se szállás se semmi nem lett intézve.
Nekünk már van egy négyévesünk, és az esküvon hét hós terhes leszek.
Nem nyomorgunk, de főleg ketteske érkezése miatt nagyon oda kell figyelnünk.
Mikor nyugodtan megkérdeztem milyen szálláslehetőségek vqnnaj arra, mit tudták intézni, jól le lettem szidva, hogy azt mindenki maga oldja meg, nekik nincs idejük ilyesmit intézni.
Ugyanez miatt anyós nem is tud utazni.
Apósék is bajban vannak.
Megértem hogy alomesküvő, de így a család jórésze nem tud utazni.
Ha menni akarsz, akkor egy megoldásod van, keresel egy panziót, szállodát és ott alszotok. Mit kell ezen problémázni?
Ha nem fér bele anyagilag akkor nem mentek. Nem várhatják el amúgy sem, hogy a saját költségeden, terhesen részt vegyél.
Hasonló helyzetben férjem egyedül ment a kedvenc unokatesója esküvőjére. Nekünk anyagilag nem fért bele.
A nagyok iskolakezdésére hivatkozva maradtunk itthon.
Van ilyen. Lehet még a kicsi koszorúslány máskor is.
Mi mondjuk magunk álltuk a vendégeink szállását. Szerintem aki eljön az esküvőnkre, hoz ajándékot vagy pénzt, netán még új ruhára is költ, annak az a minimum,hogy a szállásáról gondoskodunk.
De én is azt javasolnám,hogy mondd el nekik, hogy éjjel nem indultok útnak, viszont nektek az ajándékon túl már nem fél bele a szállás is. Ez van! Ha nincs rá pénz, akkor nincs!
Több mindent nem értek.
Miért nem béreltek egy kocsit? kb 8 ezer Ft.
A férjed tesójának az esküvője lesz, nem kellene szerintem garasoskodnotok. Neked persze nem rokonod, de neki a testvére.
"Ugyanez miatt anyós nem is tud utazni." Mert nincs telefonja, hogy szállást foglaljon a LÁNYA esküvőjére?
Borzasztó lehet szegény lánynak, hogy a családjának nem ér pár ezret eljutni az esküvőjére, max ne adjatok nászajándékot és kész.
Garasoskodók vagytok!
Én nem értem mit nem lehet azon érteni,hogy egy négy éves gyerekkel senki nem akar hazaindulni mondjuk éjszaka!
Egyébként ha meg nem visznek ajándékot, akkor valószínűleg abból lesz a baj!
nekem nagyon szétszórva élnek az országban barátaim, rokonaim, de soha, egy esküvőn sem volt a pár részéről intézve a szállás...
Érdekes módon mégis mindig meg tudtuk oldani.
NEkem ez a módi, hogy az ifjú pár költésge és dolga ez is, nem jön be.
Jesszus...ketteske :D Én is terhes vagyok most, de én kistesónak elmlítem, ettől a ketteskézéstől kiráz a hideg.
Bocs az offért. :)
Bérelhetnénk kocsit, viszont senkinek sincs jogsija a meghívottak közt.
Anyós sem garasoskodik, hanem amit négy műszakban megkeres, az egy az egyben megy törlesztőrészletnek.
Az isten háta mögé utazunk, minimum két nqpra (de inkább három) kéne szállás. A legolcsóbb amit találtunk, az 20/fő/éj.
Az ugyebár, a a lányomat nwm számítjuk, 120e forint, és csak reggeli van hozzá.
Az utazást se usszuk meg olcsón.
Ha mindent összeadunk akkor hopp q férjem egy havi fizujt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!