Mit tennétek, ha a bátyátok, akivel egyébként nagyon jól megvagytok és szerettek, olyan lánnyal nyárna, akit nem kedveltek?
És komoly lenne köztük a dolog. A család többi tagja bírja.
Köszönöm előre is
20/l
*járna
bocs na késő van már :)
A mélyén egy kis féltékenység van.. elveszi a bátyót..
El kell viselned, és felül kell emelkedned ezen a negatív érzésen. Nem kell erőltetni semmit, nem lehet "akarattal megkedvelni" - inkább egy kis visszahúzódást lehet tenni, saját dolgainkra koncentrálni, és valóban engedni, hogy a felnőtt családtag a maga útját járja.
Ha nem megy, nem kell jóban lenni, de el kell fogadnod!
Hisz te sem örülnél majd neki, ha a bátyád állandó feszkóban lenne a barátoddal.
Volt már ilyen, többször is. Mindkét lányt idegesítette, hogy jóban vagyunk a testvéremmel, és a maguk módján, finoman, de megpróbáltak közénk állni. Én csendben elhatárolódtam a hisztijüktől. Mára mindketten exek :)
Ja, és mindkét esetben csak utólag mondtam el a testvéremnek, hogy nem voltak szimpatikusak a lányok, míg együtt voltak, igyekeztem pozitív tulajdonságokat felfedezni bennük.
25/N
Jó, hogy azért van olyan is, aki megért.
Ez az, hogy én se mondtam neki semmi rosszat, nem akartam a tesómat megbántani.
Viszont az előző barátnőjét nagyon csíptem, még mindig jóban vagyok vele, lehet, hogy ez is a probléma és nem vagyok túl fair. De nem tehetek róla, nem szeretném azzal a lánnyal megszakítani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!