Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek, ha a bátyátok,...

Mit tennétek, ha a bátyátok, akivel egyébként nagyon jól megvagytok és szerettek, olyan lánnyal nyárna, akit nem kedveltek?

Figyelt kérdés

És komoly lenne köztük a dolog. A család többi tagja bírja.

Köszönöm előre is

20/l

2013. nov. 5. 01:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze mindenkinek köszönöm a tanácsot és hogy áldozott rám időt!
2013. nov. 5. 11:57
 12/16 anonim válasza:
82%
Én a hugommal voltam így. A barátja nem túl szimpi nekem, elmondtam drága tesókámnak erre ő azt válaszolta, hogy boldog vele. Innentől nem firtattam a dolgot. Ha boldog vele , akkor miért szóljak bele bármilyen bajom is legyen a sráccal.
2013. nov. 5. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem szabad beleszólni. van olyan hogy valaki nem szimpi bármennyire is jó ember meg kedves stb. Én a párom testvérével vagyok így. nagyon kedves, aranyos de egyszerűen nem szimpi, nem szeretem. persze ezt sosem mondtam, vagy mutattam ki. nem lesz a legjobb barátnőm és ennyi a sztori. nincs ezzel szerintem semmi baj amíg az ember nem csinál ebből fesztivált.
2013. nov. 5. 16:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetsz egyebet, mint hogy szurkolsz a bátyádnak, hogy boldog legyen a lánnyal.

Ha pedig nem akarod elveszíteni a bátyád barátságát, ne üsd bele az orrod a választásába.

Ő ő, te meg te vagy. Két külön személyiség.

Mindenki a saját életét igazgassa, ne a másét akarja elrendezni.

2013. nov. 6. 17:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezt írtam, hogy nem fogok beleszólni...
2013. nov. 6. 19:18
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
Beleszolni nem lehet legalabbis nekem se lehetett. A batyomnak sok evvel ezelott volt egy velem egykoru baratnoje akit en se tudtam elviselni a viselkedese szempontjabol. Nem egyszer hozott ki a sodrombol a sajat hazunkba. Osztan szakitottak, most meg egy nagyon szeretni valo baratnoje van es remelem meg is marad.
2013. nov. 24. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!