Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek ha egy nagyon jó...

Mit tennétek ha egy nagyon jó barátotoknak hitt személy lenullázna, megszüntetne az életében?

Figyelt kérdés

Megpróbálom rövidre fogni, a lényeget összefoglalni de több oldal is kevés lenne ehhez.

5 éve ismertem meg, a srácnak nem volt társasága, nője, pénze, élete, semmije. Egyedül volt, mint a kisujjam. Én felkaroltam, vállalva a kockázatot, bemutattam az összes barátomnak/haveromnak/csaj ismerősömnek. A kemény munka árán felépített minőségi, kész életembe csöppent bele.

Innentől kezdve évekig mindig jött velünk buliba, strandra, grillezni, stb. Napi kapcsolatban voltunk, mintha a testvérem lenne.

Sokszor pénz híján én hívtam meg kajálni, vagy fizettem a belépőjét, természetesen ingyen furikáztam. Egyszer haverom Audi A6-osát is vezethette. (Persze akkor ez nem érdekelt, hiszen erről szólna a barátság..)

Aztán egy éve ritkultak a találkozások és inkább már csak én kerestem. Erre 2 hónapja én se hívtam, vártam a reakciót, de nem keresett. Felhívtam és azt mondta a munkájára és a barátnőjére szeretne koncentrálni én már nem férek bele. Egy kávé valahol beszélgetni, kérdezem? Ááá, most nem ér rá. NO COMMENT Olyan düh van bennem, hogy hihetetlen..

Mit csináljak és mi a tanulság ebből?

2014. máj. 29. 22:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad kihasználni.
2014. máj. 30. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem három olyan igaz barátom volt az életemben, akik így, vagy úgy kiléptek az életemből. Mind fájt, és még a 20 évvel ezelőtti miatt is összeszorul a szívem ma is. Ettől még a nap felkel holnap is.
2014. máj. 30. 16:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor sz@rjam le én is?
2014. jún. 8. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!