Mit tennétek ha egy nagyon jó barátotoknak hitt személy lenullázna, megszüntetne az életében?
Megpróbálom rövidre fogni, a lényeget összefoglalni de több oldal is kevés lenne ehhez.
5 éve ismertem meg, a srácnak nem volt társasága, nője, pénze, élete, semmije. Egyedül volt, mint a kisujjam. Én felkaroltam, vállalva a kockázatot, bemutattam az összes barátomnak/haveromnak/csaj ismerősömnek. A kemény munka árán felépített minőségi, kész életembe csöppent bele.
Innentől kezdve évekig mindig jött velünk buliba, strandra, grillezni, stb. Napi kapcsolatban voltunk, mintha a testvérem lenne.
Sokszor pénz híján én hívtam meg kajálni, vagy fizettem a belépőjét, természetesen ingyen furikáztam. Egyszer haverom Audi A6-osát is vezethette. (Persze akkor ez nem érdekelt, hiszen erről szólna a barátság..)
Aztán egy éve ritkultak a találkozások és inkább már csak én kerestem. Erre 2 hónapja én se hívtam, vártam a reakciót, de nem keresett. Felhívtam és azt mondta a munkájára és a barátnőjére szeretne koncentrálni én már nem férek bele. Egy kávé valahol beszélgetni, kérdezem? Ááá, most nem ér rá. NO COMMENT Olyan düh van bennem, hogy hihetetlen..
Mit csináljak és mi a tanulság ebből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!