Mit tennél, ha a fiútestvéredet meglátnád egy másik fiúval csókolózni?
"Szülőknek szólnátok?" NEM, ha el akarja mondani, akkor elmondja...ha ellenkező nemű lenne a párja, akkor se, mivel az is az ő dolga
"Esetleg néhány lesifotót csinálnátok, hogy legyen bizonyíték?" HEEE??????
"Amúgy én vagyok az a fiú, akit megláthattak, csak most számolok a lehetőségekkel."
nem egészen értelek, ha szégyenled magad és/vagy a párod, akkor minek csókolódzol a pasiddal az utcán? menjetek privát helyre...ha meg nem szégyenled (nincs miért), akkor vállald fel önmagad, legalább a család előtt (azt nem mondom, hogy mindenki előtt, mert ebben az országban az nem életbiztosítás - pláne nem munkahelyen)...nem azt mondom, hogy 2 perc ismeretség után menj bemutatni őt otthon, nyilván, ha barátnő lenne se tennéd...de pár hét/hónap után miért ne? Vagy bigot homofób a család, hogy ennyire félsz?
22:22!
1. Igen.
2. Nem.
"Vagy bigot homofób a család, hogy ennyire félsz?"
Annyira nem, már tervezem, hogy anyumnak elmondom, de tesóm például jobbikos... :/
Semmit nem tennék. Ő dolga, hogy kivel smárol.
Vagyis a Tiéd!
Viszont nem vagyok a testvér szerepében.
Te ismered a tesódat.
Az, hogy jobbikos...
Az jó ötlet, ha anyudnak elmondod mert ha jól és bölcsen reagál és elfogad akkor az esetleges tesó ügyben is kézben tudja tartani a családi békét.
Ha a tesód felől bármi negatívat tapasztalnál, csak tudasd vele emberi módon, hogy Te elfogadod Őt jobbikosként mert elsősorban Neked Ő a testvéred és ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!