Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hatalmasat csalódtam a húgomba...

Hatalmasat csalódtam a húgomban, én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Húgom 31 éves, értelmes, kulturált nő, külsejével sincsenek bajok. Mégsem volt még soha olyan kapcsolata, ami 1-2 hónapnál tovább tartott volna (és ilyen rövid is maximum három). Tegnap este beszélgettünk, akkor mondta el, hogy alkalmi szexnél viszont neki egyáltalán nem számít, hogy a másik fél foglalt-e, simán lefekszik akár nős emberrel is, mert "nem az ő dolga hűségesnek lenni". Engem ez nagyon megbotránkoztat, erkölcstelen dolognak tartom, össze is vitatkoztunk rajta. Nem lett belőle durva veszekedés, ugyanúgy váltunk el, mint szoktunk, de én azóta is rágom magam rajta, emberileg csalódtam borzalmasat, soha nem hittem volna, hogy így gondolkodik. Szerintetek velem van a baj?
2014. jan. 7. 12:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14%

Megértelek, én is csalódnék a testvéremben, ha ilyen olcsó r*b* lenne. Elhiszem, hogy rágod magad rajta, de próbáld túltenni magad.

Egyrészt ez az ő élete, úgy éli, ahogy neki jólesik, másrészt téged nem kényszerít arra, hogy így élj, ahogy ő. Általában az ilyen nőkben, mint a húgod, komoly önbizalom-hiány és szeretet-hiány van, amit ilyen életstílussal próbálnak meg ellensúlyozni. Erre utal az is, hogy 1-2 hónapnál nem volt hosszabb párkapcsolata, valószínűleg szerelmes sem volt sosem. Én a helyedben sajnálnám inkább.

2014. jan. 7. 23:50
 22/25 anonim ***** válasza:
90%

Az ol.cso r.ibanc stb nem itt kezdődik, nem kell túlzásokba esni.

Más a világnézet? És?

Mivel jobb, ha tudja a férfi, hogy ez zavar minket és letagadja?

Többet nem lát minket, a szemünkbe hazudik, majd haza megy a két gyerekéhez.

Lehet, hogy mindannyiunkkal előfordult már és még csak nem tudunk róla.

Ez egy nézet, nem kell egyetérteni, de el kell fogadni és nem kell ilyen drasztikusan felfogni.

Ez tudom, hogy sokaknak zokon fog esni, különösen akinek inge, de ÁLTALÁBAN azok a nők harapnak ennyire erre, akiket már megcsaltak vagy rettegnek ettől.

SOHA nem az a kívülálló, érzelemmentes harmadik a hibás, mindig az, aki a kapcsolatát/párját nem tisztelve félrelép!

2014. jan. 15. 15:26
 23/25 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2014. jan. 18. 21:04
 24/25 anonim ***** válasza:
46%
Lehet hogy van igazság abban amit mondott! Különös rosszat nem látok benne, ha neki jó nekem is az. Ha saját testvéremről derülne ez ki akkor sem mondanék mást, hisz felnőtt ember, nincs közöm ehhez.Tudja ő mit csinál! Persze tudjuk nem szép dolog....
2014. jan. 30. 00:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Neki igaza van abban, hogy ő szabad, nem tartozik senkinek magyarázatokkal és elszámolással. Nyilván a férfi is akarja, tehát ő sem szent...

Az más kérdés, hogy jó páran nem mennének bele ilyen kapcsolatokba, mert erkölcstelennek tartják. Én sem feküdnék le nős emberrel, de nem azért, mert prűd vagyok, egyszerűen elvből.

28N

2014. jan. 30. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!