Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hatalmasat csalódtam a húgomba...

Hatalmasat csalódtam a húgomban, én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Húgom 31 éves, értelmes, kulturált nő, külsejével sincsenek bajok. Mégsem volt még soha olyan kapcsolata, ami 1-2 hónapnál tovább tartott volna (és ilyen rövid is maximum három). Tegnap este beszélgettünk, akkor mondta el, hogy alkalmi szexnél viszont neki egyáltalán nem számít, hogy a másik fél foglalt-e, simán lefekszik akár nős emberrel is, mert "nem az ő dolga hűségesnek lenni". Engem ez nagyon megbotránkoztat, erkölcstelen dolognak tartom, össze is vitatkoztunk rajta. Nem lett belőle durva veszekedés, ugyanúgy váltunk el, mint szoktunk, de én azóta is rágom magam rajta, emberileg csalódtam borzalmasat, soha nem hittem volna, hogy így gondolkodik. Szerintetek velem van a baj?
2014. jan. 7. 12:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Jé, lemaradt a fele :D

Szóval az illető elfelejtette megemlíteni azt az apróságot, hogy feleség és két gyerek várja haza. De nem gondolom, hogy most ettől én lennék a rossz. Ő csalta meg a feleségét.

2014. jan. 7. 12:57
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
Neked van igazad! A tesód viszont majd visszakapja a sorstól ... ,ne haragudj ,ha lenne benne gerinc ,a nős férfi tabu lenne neki !
2014. jan. 7. 12:57
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
Valószínűleg(több mint biztos) a húgod egyik férfinek sem kell hosszabb távra, ezért éli ezt az életformát, és ezért mindegy már neki kivel teszi össze magát.31 évesen a kinézet már nem olyan fontos kell még több is mellé ahhoz, hogy a másik fél szeretne vele normális kapcsolatot.
2014. jan. 7. 13:05
 14/25 anonim ***** válasza:
33%
Ha jol nez ki, add mar meg a szamat!!! ;DDD
2014. jan. 7. 13:05
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
:D .... le lehet pontozni ,akkor is gerinctelen aki nős férfi ágyába mászik ,még akkor is ,ha nem ő tartozik valaki felé hűséggel ! Sajnos nagyon sok olyan némber van ,akinek semmi sem szent ...
2014. jan. 7. 13:06
 16/25 anonim ***** válasza:
89%

Hát engem aztán nem érdekelne, hogy a férjem szeretője mennyire tartja tiszteletben a házasságot, mennyire nem akarta, mennyire kérette magát, érez-e bűntudatot vagy sem.

Amelyik pasit el lehet vinni mellőlem, azt vigyék is, csak jól járok!

2014. jan. 7. 13:12
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

Nincs veled baj, húgoddal ellentétben számodra az erkölcs még jelent valamit, amit ő nem mondhat el magáról.

Azonban ezen rágódnod teljesen felesleges, hiszen nem a te életed, nem a te problémád, nem neked kell megváltoztatnod őt. Ő így él, és szemmel láthatóan számára ez teljesen rendben van. Mivel a húgod és szereted, nem ítélkezhetsz felette, mert ebben ugyan nem, de lehet hogy más területen ő az értékesebb ember.

Neked nem kell lázadoznod az ő tettei miatt, se véleményt alkotnod. Hidd el eljön az az idő, amikor szerelmes lesz, és a párjával ki fog kezdeni valaki. Ezt szerintem senki nem ússza meg. Majd akkor és ott a saját érzései által meg fogja tanulni, hogy mit tett addig.

Ez a saját útja. Abban viszont igaza van, hogy nem neki kell hűségesnek lennie. Amikor a férjem elmegy egyedül valamerre, sose a húgodhoz hasonló nőkben bízok meg, hanem a férjemben.

2014. jan. 7. 13:17
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

"Szerelmes voltam és fájt volna

annak a lánynak az igazság.

Szemébe néztem és azt mondtam, nem vagyok házas."

2014. jan. 7. 13:23
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem veled van a baj, de kár elítélni. Ő ilyen. Ha nem lenne neki így jó, akkor nem csinálná. Én speciel a szeretőket nem tartom vmi gerinctelen némbereknek. Egyszerűen szabadok és élvezik az életüket és a lehetőségeiket. Én is lehet sokszor voltam egyéjszakás kapcsolatban egy nős férfival. Biztosra nem tudom, mert sose érdeklődtem, hogy van-e valakijük, egyszerűen nem érdekelt. Viszont ha van valakim, akkor ahhoz hűséges vagyok. :) Volt egy, aki engem is megcsalt, de nem a nőre voltam dühös, hanem magamra mert vak voltam. De legalább tudom mikre figyeljek, és hogyan válasszak férfit körültekintően. :)Ennyiből nem kéne elítélned a testvéredet.
2014. jan. 7. 17:06
 20/25 anonim ***** válasza:
29%
Nem veled van baj. Nem lehet egyszerűen tudomásul venni, hogy a testvérem egy hétpróbás ribi, akinek minden mindegy, csak meglegyen a "napi betevő". Gondolom édesanyátok sem ezt a mintát adta át nektek, ezért is vagy ennyire megbotránkozva.
2014. jan. 7. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!