Hatalmasat csalódtam a húgomban, én reagálom túl?
Jé, lemaradt a fele :D
Szóval az illető elfelejtette megemlíteni azt az apróságot, hogy feleség és két gyerek várja haza. De nem gondolom, hogy most ettől én lennék a rossz. Ő csalta meg a feleségét.
Hát engem aztán nem érdekelne, hogy a férjem szeretője mennyire tartja tiszteletben a házasságot, mennyire nem akarta, mennyire kérette magát, érez-e bűntudatot vagy sem.
Amelyik pasit el lehet vinni mellőlem, azt vigyék is, csak jól járok!
Nincs veled baj, húgoddal ellentétben számodra az erkölcs még jelent valamit, amit ő nem mondhat el magáról.
Azonban ezen rágódnod teljesen felesleges, hiszen nem a te életed, nem a te problémád, nem neked kell megváltoztatnod őt. Ő így él, és szemmel láthatóan számára ez teljesen rendben van. Mivel a húgod és szereted, nem ítélkezhetsz felette, mert ebben ugyan nem, de lehet hogy más területen ő az értékesebb ember.
Neked nem kell lázadoznod az ő tettei miatt, se véleményt alkotnod. Hidd el eljön az az idő, amikor szerelmes lesz, és a párjával ki fog kezdeni valaki. Ezt szerintem senki nem ússza meg. Majd akkor és ott a saját érzései által meg fogja tanulni, hogy mit tett addig.
Ez a saját útja. Abban viszont igaza van, hogy nem neki kell hűségesnek lennie. Amikor a férjem elmegy egyedül valamerre, sose a húgodhoz hasonló nőkben bízok meg, hanem a férjemben.
"Szerelmes voltam és fájt volna
annak a lánynak az igazság.
Szemébe néztem és azt mondtam, nem vagyok házas."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!