Így azért teljesen más a helyzet. Ne várd el, hogy érdeklődjenek egy olyan ember gyereke iránt, aki csak pár évig vagy egyáltalán nem nevelte őket. A fiadat nem tekintik testvérüknek, ezt el kell fogadni és továbblépni. (16-os)
2014. jan. 1. 14:03
22/35 anonim válasza:
Tehát szmukra még az apjuk is egy idegen mert sosem ismerték! Hogyan várhatnád el tőlük, hogy a gyereked felé rokoni érzéseket tápláljanak? Fordított helyzetben neked is csak egy idegen lenne az illető.
2014. jan. 1. 14:10
23/35 anonim válasza:
Ebben a helyzetben egyedül te vagy önző, de te nagyon...
2014. jan. 1. 14:13
24/35 anonim válasza:
Nagyon nehéz lehet a gyerekeinek azt nézni, hogy az öccsüket babusgatja, őket meg elhagyta.
Átéltem.
Én 3 éves kora előtt ismertem meg az öcsémet, addig nem tudtam a létezéséről-még a nagyszüleim sem mondták meg. Sokáig jártam hozzájuk, de nem alakult ki mégsem olyan kötődés, mivel nem éltünk együtt.
2014. jan. 1. 14:47
25/35 anonim válasza:
Csak tudnám miért volt jó 18%-ra lepontozni azért, mert először azt hittem, hogy a két felnőtt gyerek a hibás a dologban.... bárki is volt, remélem perverz örömöt szerzett magának :)
2014. jan. 1. 14:51
26/35 anonim válasza:
Neked lehet durvának tűnik a helyzet, de én átéltem a fiad helyzetét, és csak annyit tudok mondani, hogy a féltestvérem, aki sosem ismert el és sosem törődött velem meg a húgommal, abszolút nem érdekel minket. Mint egy idegen. Ha látom, nem mondom, hogy nem zavar, de amúgy sosem gondolok rá, sosem fájt, hogy nincs mellettem, pedig nagyobbik gyerekként eléggé nehéz volt a szüleimmel, de rá sosem vártam. Úgyhogy szerintem ne erőltesd a kapcsolatukat, jobb nem tudni egy ilyen testvérről, mintsem megkeserítse az ember életét az utálatával vagy a féltékenységével.
2014. jan. 1. 14:51
27/35 anonim válasza:
Szerintem majd az apja elmondja neki az igazat a testvéreiről.
2014. jan. 1. 15:00
28/35 anonim válasza:
Sajnálom szegény gyerekeket, őket elhagyta az apjuk, de persze az új gyerekét szeretgeti. Gondolj bele, ez mennyire fájhatott nekik, és még mindig fájhat. Hogy a te fiad több az apa szemében, mint ők valaha is lesznek.
Ha nekem lenne ilyen apám, én se lennék kíváncsi se rá, se a feleségére, se senkijére.
2014. jan. 2. 00:33
29/35 anonim válasza:
Az egyetlen önző itt te vagy, meg sem próbálod beleélni magad az ő helyzetükbe is.
2014. jan. 2. 00:34
30/35 anonim válasza:
Mennyire tartotta a kapcsolatot a gyerekekkel az apjuk, és az miért szakadt meg néhány éve?
Nekem is furcsa, hogy még az utcán se jönnek oda egyszer sem. Igaz te is odamehetnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!