Ha az utcán megyek a kicsivel akkor sem jönnek oda megnézni. Nekem ez fura.
2014. jan. 1. 13:36
12/35 anonim válasza:
Miért lenne fura? Ők felnőtt emberek, feltehetőleg saját élettel. Nem kényszerheted őket, hogy hirtelen szeressenek egy idegent és bizalmasan viselkedjenek vele.
2014. jan. 1. 13:48
13/35 anonim válasza:
én megkérdezném, mikor vált el az anyjuktól a párod? miattad vált el? mert ha azért váltak el mert az apjuk beléd szeretett, akkor valahol érthető a viselkedésük...
2014. jan. 1. 13:48
14/35 anonim válasza:
Semmi fura nincs benne. Az az ember akit en senkinek tartok es nem erdekel, annak a gyereke se erdekel. Oket sem erdekli a gyereked. Ez van, dolgozd fel.
A gyerkoc is fel tudja majd dolgozni, hogy az apjanak vannak gyerekei, de nem tartjak a kapcsolatot.
Persze, hogy sajnalatos, jobb lenne a boldog csaladi beke,de nem a vilag tragediaja.
2014. jan. 1. 13:49
15/35 anonim válasza:
Gondolom van valami oka annak, hogy nem tartják az apjukkal a kapcsolatot. Lehet nem túl szépen hagyta el az édesanyjukat, esetleg épp te csábítottad el. Vagy más oka van, de valami biztosan történt.
2014. jan. 1. 13:51
16/35 anonim válasza:
Ha ők nem kíváncsiak se az apjukra, sem a kisöccsükre, az az ő bajuk, nem pedig a tied. A fiad valószínűleg most úgysem érzékeli a hiányukat és ez jól van így. Amiről nem tud, az nem is fáj. Ha egy 20 és egy 24 éves felnőtt nem képes felülkerekedni a sérelmein, az őket minősíti. Te törődj azzal, hogy a kisfiadnak mindene meglegyen. Nem tudom hogy hány éves vagy és mennyi idős a párod, de ha még nincs túl késő, lehet testvére a fiadnak.
2014. jan. 1. 13:51
17/35 A kérdező kommentje:
A lányát három éves koráig nevelte a párom, a fiát pedig egyáltalán nem nevelte.
2014. jan. 1. 13:53
18/35 anonim válasza:
Vagyis nincs rendes apa-gyerek viszony kozottuk. Miert varod el, hogy testverukkent nezzenek a te gyerekedre?
2014. jan. 1. 13:55
19/35 anonim válasza:
Ezek után ne is várd el, hogy tudomást vegyenek rólatok. Kicsiként magukra hagyta őket, ezek után mégis hogy várhatod el, hogy a te gyereked érdekelje őket? Bele tudsz ebbe gondolni, hogy nekik ez hogy fájhat???
2014. jan. 1. 14:01
20/35 anonim válasza:
Nem értem, miért a saját gyerekeddel meg magaddal vagy elfoglalva ebben a helyzetben...
Ez a dolog a másik családnak szörnyű, nem nektek!
Nem értem, miért vagy ilyen önző. Mintha a te gyereked lenne a világ közepe. Hát nem az, max. a te számodra!
Főleg, ha az apjukkal sem tartják a kapcsolatot (na ez az, ami szomorú!), akkor miért érdekelné őket egy tök idegen, náluk sokkal fiatalabb gyerek? Semmi közötök egymáshoz, hagyd őket békén!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!