Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen önzőek a párom...

Miért ilyen önzőek a párom gyerekei?

Figyelt kérdés

Páromnak van két nagy gyereke akik nem kiváncsiak a kisöccsükre.

Mit mondjak majd a kisfiamnak, ha megkérdezi vannak e testvérei?

2014. jan. 1. 13:00
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Ha az utcán megyek a kicsivel akkor sem jönnek oda megnézni. Nekem ez fura.
2014. jan. 1. 13:36
 12/35 anonim ***** válasza:
92%
Miért lenne fura? Ők felnőtt emberek, feltehetőleg saját élettel. Nem kényszerheted őket, hogy hirtelen szeressenek egy idegent és bizalmasan viselkedjenek vele.
2014. jan. 1. 13:48
 13/35 anonim ***** válasza:
71%
én megkérdezném, mikor vált el az anyjuktól a párod? miattad vált el? mert ha azért váltak el mert az apjuk beléd szeretett, akkor valahol érthető a viselkedésük...
2014. jan. 1. 13:48
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Semmi fura nincs benne. Az az ember akit en senkinek tartok es nem erdekel, annak a gyereke se erdekel. Oket sem erdekli a gyereked. Ez van, dolgozd fel.

A gyerkoc is fel tudja majd dolgozni, hogy az apjanak vannak gyerekei, de nem tartjak a kapcsolatot.

Persze, hogy sajnalatos, jobb lenne a boldog csaladi beke,de nem a vilag tragediaja.

2014. jan. 1. 13:49
 15/35 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom van valami oka annak, hogy nem tartják az apjukkal a kapcsolatot. Lehet nem túl szépen hagyta el az édesanyjukat, esetleg épp te csábítottad el. Vagy más oka van, de valami biztosan történt.
2014. jan. 1. 13:51
 16/35 anonim ***** válasza:
16%
Ha ők nem kíváncsiak se az apjukra, sem a kisöccsükre, az az ő bajuk, nem pedig a tied. A fiad valószínűleg most úgysem érzékeli a hiányukat és ez jól van így. Amiről nem tud, az nem is fáj. Ha egy 20 és egy 24 éves felnőtt nem képes felülkerekedni a sérelmein, az őket minősíti. Te törődj azzal, hogy a kisfiadnak mindene meglegyen. Nem tudom hogy hány éves vagy és mennyi idős a párod, de ha még nincs túl késő, lehet testvére a fiadnak.
2014. jan. 1. 13:51
 17/35 A kérdező kommentje:
A lányát három éves koráig nevelte a párom, a fiát pedig egyáltalán nem nevelte.
2014. jan. 1. 13:53
 18/35 anonim ***** válasza:
97%
Vagyis nincs rendes apa-gyerek viszony kozottuk. Miert varod el, hogy testverukkent nezzenek a te gyerekedre?
2014. jan. 1. 13:55
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
Ezek után ne is várd el, hogy tudomást vegyenek rólatok. Kicsiként magukra hagyta őket, ezek után mégis hogy várhatod el, hogy a te gyereked érdekelje őket? Bele tudsz ebbe gondolni, hogy nekik ez hogy fájhat???
2014. jan. 1. 14:01
 20/35 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem, miért a saját gyerekeddel meg magaddal vagy elfoglalva ebben a helyzetben...

Ez a dolog a másik családnak szörnyű, nem nektek!

Nem értem, miért vagy ilyen önző. Mintha a te gyereked lenne a világ közepe. Hát nem az, max. a te számodra!

Főleg, ha az apjukkal sem tartják a kapcsolatot (na ez az, ami szomorú!), akkor miért érdekelné őket egy tök idegen, náluk sokkal fiatalabb gyerek? Semmi közötök egymáshoz, hagyd őket békén!

Van elég gondjuk nélkületek is.

2014. jan. 1. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!