Miért mindig én szívok?
A fotelban ülök a lábam rajta volt a lábamon olyan érdekesen és öcsém fogott és ráugrott.
Hirtelen az egész lábamba belehasított egy nagyon erős fájás és öcsémnek mondom hogy most ezt minek kellett nem mond semmit vállbaütöm természetesen apám engem csesz le mert hogy én mit csinálok és ott ordibál velem.
Egy jó szava nincs hozzám mindig csak kiabál velem és mindené én vagyok a hibás.
Igazából ezt nem nagyon bírom mindig vissza kiabálok de már mostanában nem szoktam.
Erre szokták azt mondani, hogy rosszkor vagy rossz helyen.
Én a helyedben készítenék bizonyítékot az öcsédről a szüleid számára. Pl. fénykép- vagy videófelvétel.
Ilyenkor köszönöm meg a jó Istennek, hogy egyke vagyok. A büdös életbe nem akartam testvért soha és a környezetemben minden olyan, akinek van testvére, irigyel engem.
Amúgy öcsédnek szerintem adj egy igazán jó nagy pofont, amitől neki is erős fájása lesz. Aztán majd leszokik róla. Szüleidnek pedig magyarázd el, hogy miért kapta.
ma 11:58
Látszik, hogy nincs testvéred.. ez nem így működik.
A faterod jobban bírja az öcsédet, a szülők soha nem ismerik el de mindig jobban szeretik az egyik gyereküket nem vagy rosszabb vagy rossz ember de te a fejed tetejére is állhatsz akár ez nem fog változni.
A többi válaszolónak: áruljátok már el miért az az első válasz, illetve visszakérdezés mindig hogy "hány évesek vagytok?" gyakorlatilag semmi köze nincs ahhoz hogy mi a teendő.
Mintha csak én írtam volna:D húgom folyton unatkozik, engem piszkál van bánt mint ahogy ttégedis a testvéred és mindig azt kapom:Hagyd már békén, még kicsi, csak játszik! (Hozzáteszem hogy 8 éves és nagyon is tudja hogy mit csinál)
Szóval az egyetlen amit tehetsz hogy tűrsz mert mindig a kistesó az ártatlan a szülők szemében..
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!