Mit tegyek, ha én szívok folyton a nővérem miatt?
Arról lenne szó, hogy nővérem 24 éves, leszbikus. Külön él, de sokszor hazajár, a szüleimmel már rendeződött a viszonyuk. Én szeretem, de folyton kínos helyzetekbe hoz engem, meg a családot is a megnyilvánulásaival. Pl. mikor megyek valami koncertre a barátaimmal, ragaszkodik hozzá, hogy ő is jöjjön és tisztára lejárat. Eleve ha meglátja valaki, látja rajta, hogy meleg, de akkor még rá is tesz a szövegével, meg volt már olyan, mikor rányomult egy velem egykorú barátnőmre. Utána mindenki rólam beszélt a barátaim közül, sőt, még az osztályomban is ezzel szívattak. A másik, hogy fent van facebookon és kirak olyan képeket, ahol a csajával smárol és közben írogat mindent a dolgaim alá, az ismerőseim meg megnézik és a hátam mögött rajtam röhögnek. Annyira hülyén viselkedik, mert nem az, hogy utálom, de néha túlzásba viszi a dolgait és lejárat mindenki előtt. Már ilyen 17 évesen lányokkal randizott, szüleim meg majdnem bekerültek a pszichiátria miatta. Ha megyünk az utcán, látványosan megfordul a csajok után, sőt, volt olyan, h a villamoson ülve annyira bámult egy csajt, hogy az már tök hülyének nézett minket. Nagyon szemét vagyok, tudom, csak ő nem úgy viselkedik, ahogy kéne, meg most 4 évig volt együtt egy csajjal, akit egy idő után már a szüleim is elfogadtak, meg én is kedveltem, de most, hogy szakítottak, teljesen kifordult magából. Most ezt nem azért írom, hogy sajnáltassam magam, de eleve nem könnyű egy "más" ember tesójának lenni, szüleim meg évekig nem tudták ezt megemészteni. Én emiatt már egyik nap majdnem bőgtem, mert a tesóm kiborult és elmondta, hogy utálja az életét, mert egy nagy szar, én meg úgy megsajnáltam, meg egy parasztnak tartottam magam, amiért néha megfordul a fejemben, hogy elítélem. Csak olyan szarul esik, mert még 1 évem van a gimiből és engem folyton csesztetnek miatta, mert valahol megjelenik, akkor a viselkedésével leéget vagy ugye ezekkel a provokatív képeivel a neten. Meg mikor rámozdult az egyik barátnőmre, akkor nagyon kiborultam és sírni tudtam volna, össze is vesztem vele, de ő meg leribancozott és nem beszélt velem 1 hónapig. Ez olyan rossz, nem akarok elfordulni tőle, de mostanában egyre jobban szégyellem magam helyette is. Légyszí, a rosszindulatú válaszoktól kíméljetek és őt se szidjátok, mert az én családom ezen már túl van, nem volt könnyű senkinek. Azért írok ide, mert már nagyon bánt, de ha valakivel beszélnék, úgyis kiröhögne.Köszönöm mindenkinek, aki válaszol és segít.
17 éves lány
Mondd el neki ezt AMIT IDE IS LEÍRTÁL.
Aztán miután elmondtad hogy mennyi szenvedést okoz neked, világíts rá, hogy a viselkedésének megváltoztatásával az életét is egy újabb, bukkanókkal kevésbé teletűzdelt útra terelheti, és akkor talán nem érezné magát és az életét egy kalap szarnak.
A lényeg, hogy értesd meg vele, hogy az idióta viselkedése miatt tart ott, ahol.
Ennél többet nem tudsz tenni.
Ha külön él akkor nem kell tudnia a bulikról, és elmész nélküle. Ha megharagszik egyszerűen csak 1 mondatot odadobsz Neki: Tanulj meg úgy viselkedni, ha velem vagy ahogy én azt elvárom, tisztességesen a nőidet egyedül szedd fel!- Aztán hagyd faképnél.
Nekem sincs bajom avval, ha valakinek más hajlama van, vagy beteg, vak, süket akármi, nem tehet róla. De akkor is meg kell tanulni úgy viszonyulni ahogy a vele-körülötte lévő személyeknek elfogadható legyen!
Ha eddig nem fogta fel keményen fel kell lépni és megmondani, hogy: Inteligens vagy, tessék annak megfelelően szórakozni, beszélgetni, élni. Addig csinálja míg olyan verekedős, öntörvényű lányra nem hajt aki nem hagyja és bever Neki.
Ha nekem lenne tesóm addig szóba nem állnék vele míg meg nem tanul viselkedni akár idősebb, akár fiatalabb nálam!
Nem tutsz mit tenni,el kell fogadnod hogy a növéred elszált magátol.
Szerinted majd ha beszélsz vele megváltozik?? Azt ne reméld!
Mondd meg neki határozottan ezt:
"Mostmár tényleg elég volt nem mi nem tudunk téged elfogadni hanem te nem tudod el fogadni hogy mi nem olyanok vagyunk mint te!!
Ha nem vagy képes a barátnőimről és rólam leszálni,hangfelvételbe halgathatod a hangom,nem fogok hozzád szólni soha, mert undoritó ahogy viselkedsz ahogy lejáratsz!! Ne várd el hogy mindenki kedves legyen te meg sz@rsz a dologra...
Szerinted meddig megy?" Várd meg a válaszát... Remélem ettöl magábatér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!