Most tényleg én reagálnám túl vagy ez már nem normális?
Lassan 8 hónapja, h megszületett a szemem fénye. Van egy nővérem, aki azóta "rámtelepedett".. értsd ezt úgy, h állandóan jön babázni, nem számít, h hétvége van, ünnepnap vagy akármi... Eddig toleráns voltam, de mostmár kezdek egyre jobban ideges lenni erre..
Anyumékkal egy utcában lakunk, szóval, ha kijön hozzájuk, állandóan ide jön, h had vigye el kislányt..
A másik dolog ami nagyon idegesít az az, h amikor idejön sokszor tesz olyan megjegyzéseket, amiről ő azt hiszi, h milyen vicces, holott nagyon nem.. mostanában osztogassa nekem a tanácsokat gyerekneveléssel kapcsolatban, holott gyereke sincs.. már megfigyeltem, h sokszor direkt kötekedik..
Szóltam már neki nem egyszer, nem kétszer, lepereg róla, ugyanúgy folytatja. Mondtam anyumnak is, de sokszor ő se ért meg, mert valamilyen úton módon mindig úgy jön le a dolog, h őt védi...
Szóval már teljesen tanácstalan vagyok, h h állítsam le...
Már görcsbe vagyok minden hétvégén, hétköznap, h mikor állít be..
Te se vagy normális...
Szólj neki,hogy fogja vissza magát, mert ha csak a jó pofizás megy akkor ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!