Hogyan mondjam el 9 éves fiamnak, hogy terhes vagyok? Félek, hogy nem fog örülni neki.
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 14:57
11/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nem terveztük a babát a párommal ugyanúgy ahogy a fiamat sem terveztük anno.
2013. dec. 13. 17:20
12/18 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, de 3 évvel idősebb a fiam. Nagyon kistesó ellenes volt mindig. Én szimplán elmondtam neki, h terhes vagyok (a szívhang után). Sokat mesélek neki arról az időszakról, mikor őt vártam, előszedtük az UH képeket etc, etc. Mostmár várja és félti.
13/18 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett csúszott be a baba?
14/18 anonim válasza:
Ha nem hülye a gyerek akkor normálisan. Megérti.
15/18 anonim válasza:
Elmondtátok neki?Hogy reagált?
16/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta, őt nem érdekli a kis patkány!
2013. dec. 23. 20:58
17/18 anonim válasza:
:o ????
Ugye lekevertél neki egy büdös nagy pofont???
Én a helyedben int szülő simán megtettem volna!Így nem beszélhet a kistestvéréről!(szerény kis véleményem)
18/18 anonim válasza:
Tudom sok éve már,de ha erre jársz Kérdező, hogy alakul/T a testvéri kapcsolatuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!