Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért lop tőlem a nővérem?

Miért lop tőlem a nővérem?

Figyelt kérdés
Nem értem, mert ő már dolgozik. Igaz, hogy én meg felvettem a pulcsiját, de csak azért, mert aznap Budapestre mentem és nagyon hideg volt kint .Volt rá példa, hogy én vettem el tőle pénzt, de az nem volt nagy összeg és már évek óta történt. Nagyon megbántam , akkor 16 lehettem, most 19. Reggel mikor felkeltem belenéztem a táskámba és nem volt ott a pénz egy része. Ő már 22 éves és azt hittem, hogy ilyeneket már nem csinálunk egymással. Nagyon rosszul esik ;( , főleg,hogy most lesz a szalagavatóm és kell a pénz. (A pénzt már nagyon régóta spórolom)
2013. nov. 25. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt ne nekünk mond.kérdezd meg tölle miért csinálta? biztos vannak szűleítek
2013. nov. 25. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet ő is azt gondolta, hogy nem volt nagy összeg. Üljetek le, és beszéljétek meg egymással. Mi erre nem tudunk tanácsot adni.
2013. nov. 25. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Micsoda testvérek vagytok ti,egymást lopkodjátok.nem ismeritek azt a szót kérek?Ez nagyon disznó dolog.verjétek le egymás kezét.
2013. nov. 25. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Te is megloptad, akkor most visszaadta neked.Látszik,hogy testvérek vagytok.
2013. nov. 25. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Loptok egymástól, azután pedig megy az ujjal mutogatás! Kérdezd meg tőle miért csinált! Lehet, hogy neked vesz rajta ajándékot vagy kell a pénz neki, mert bulizni akar és a fizetése elfogyott. Egyszerűbb lenne őt faggatni, mint itt találgatni...
2013. nov. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!