Megszakítanád a kapcsolatot a testvéreddel, ha kiderülne, hogy megütötte az édesanyátokat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 17:40
11/15 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, ki az a bősz lepontozó, aki elfogadhatónak tartja egy nő megütését, az, hogy az a nő az édesanyja, csak hab a tortán!!!!!!!!
12/15 anonim válasza:
én minden családtagomat egyformán szeretem a gyarló hibáikkal együtt, soha nem állnék egyik mellé a másik ellenében. anyám ezt a mai napig nem is érti bennem(anya-apa elváltak, mindketten nekem szórták a szidalmaikat a másikra és én nem pártoltam egyiket sem, és nem voltam egyik ellen sem.és akkor még a mamáink is versenyeznek egymással ki a jobb mama meg hasonlók. komolyan nem értem a felnőtteket.)
13/15 anonim válasza:
Nálunk volt erre példa - nem is egyszer. Az én kapcsolatom egyébként sem túl szoros a családommal, de emiatt nem szakítottam meg a kapcsolatot a bátyámmal. Minket gyerekként rendszeresen vert anyánk, sajnos a bátyám nagyon hasonlít rá, ha felmegy benne a pumpa, nem tud semmi mást sem csinálni, csak kiabálni és pofozkodni. Nem szép látvány, amikor veszekednek... Sajnos én is hamar felkapom a vizet, és nekem is sokszor az lenne az első, hogy csapok, de én még valamennyire kordában tudom tartani. Az egyik legdurvább kirohanásom során párnával vertem a falat, mert egyszerűen az lett belénk nevelve, hogy agresszióval kell levezetni a feszültséget. Anyám rendszeresen tör tányérokat és poharakat is, nekem is jól esne néha, de drága hobbi, nem szeretnék rászokni. Szóval én erre próbálok tudatosan odafigyelni, már csak azért is, mert gyerekekkel foglalkozom, szép is lenne, ha szó nélkül lekevernék 1-2 pofont, azért mert idegesítenek. Tehát eléggé rá vagyok kényszerülve arra, hogy ne legyek olyan, mint az anyánk. Sajnos a bátyám az utóbbi években nem változott. 28N
14/15 anonim válasza:
dehogy, sőt még segitenék is neki.
15/15 anonim válasza:
"El nem tudom képzelni, ki az a bősz lepontozó, aki elfogadhatónak tartja egy nő megütését, az, hogy az a nő az édesanyja, csak hab a tortán!!!!!!!!"
Kivéve, ha teljesen alkesz az anyuka aki rendkívül aggresszív és szándékosan kötekedik. Ilyenkor számomra valaki nem nő, férfi hanem egy szánnivaló ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!