Mennyire vagytok jóban a testvéretekkel?
Figyelt kérdés
Bàtyàm (23 èves) soha nem fogadott el engem. Mindig utàlt, mai napig is, ócsàrol engem mindig, megalàz akàr a haverjai elõtt is. Sokszor vert meg règebben mert visszamertem neki szólni vagy azèrt mert 1 óra hosszànàl többet mertem ülni a szàmítógèp elõtt. Az ô szobàjàban volt a gèp de ùgy volt hogy felosszuk az idôt ès órànkènt àtadjuk a màsiknak. Habàr így lett megbeszèlve, mèg is soha nen törtènt így. Anyàm mindig neki adott igazat, sõt mai napig mindenben. Pàr ève a szàmítógèp vita megszûnt mert õ vett magànak laptopot èn pedig megkaptam a szàmítógèpet. Viszont sajnos mai napig letagad engem minden ember elõtt. Sorban hallom vissza az ismerõseimtõl hogy letagad bàtyàm, hogy nen vagyok a húga.. Anyàmnak mindig azzal jön hogy engem elcserèltek.. de mikor pènzt kèr tõlem akkor jó vagyok neki. Màs egyèbkènt nem tàrgyalunk egymàssal.. így megbeszèlni nem is lehet a dolgokat.. van egy nõvèrem is, õ fèl tesóm, mèg is vele jól kijövök csak õ meg elköltözött, igaz csak egy utcàval lejjebb mamàjàhoz, viszont sokat nem làtom mert külföldön melózik. N/212013. nov. 5. 06:43
1/3 anonim válasza:
Én is pont így voltam bátyámmal, de olyan 13-tól 15 éves koromig. Nagyon meggyűlőltem mert egy agresszív állat, ma már egyáltalán nem beszélünk, kb. letagadjuk egymást, vagyis engem inkább nem érdekel, és nem is hiszem hogy valaha ez változni fog, jobb kiiktatni az életemből az ilyen terrorizáló idiótákat, mert amúgy semmit se változott 4 év alatt, csak velem már rég nem tud szórakozni.:)
2/3 anonim válasza:
Mi alapvetően nagyon szeretjük egymást a bátyámmal, mindenben segítenénk egymást ha olyan lenne a helyzet. Viszont együtt élni nem tudnék vele, amíg együtt laktunk folyton veszekedtünk, és szivattuk egymást, sokszor bunkó volt. Amióta külön élünk sokkal jobban bírjuk egymást :D
Ő 30F, én 24L
3/3 andi9208 válasza:
én az öcsémmel vagyok hasonló képp, bár én már eljutottam arra a szintre h szimplán nem foglalkozok vele inkább, mert teljesen felesleges. pénzt meg szerintem, ne adj neki. ne csak akkor legyél a testvére mikor pénz kell neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!