Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a húgod, aki egy hete szült, otthagyná a kórházban a babáját, és a világ legtermészetesebb dolgának venné?

Figyelt kérdés
Te pedig "ne vezényeljél", ha javasolsz pár dolgot, hova, kinek adja örökbe stb?
2013. okt. 21. 20:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem hoznám olyan helyzetbe a húgomat, hogy az általa nem akart gyereket magamhoz veszem... szerintem ez beteges.
2013. okt. 22. 01:00
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó, én is betegesnek tartom, és egyébként se a régi időket éljük, a testvért is átvilágítják és ha nem megfelelőek a körülmények, se az anyagiak, se semmi - nálunk alapból nem - inkább kiveszik a családból, mert a pici ÉRDEKEIT nézik, nem az IRGALMAS SZAMARITÁNUSságot.Aki nem ért egyet velem, az privátban tobzódhat, mert ide már úgyse jövök fel a kérdésemhez, mert túltátgyalva látom....
2013. okt. 22. 06:41
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
Ez a legjobb magyarázat Kérdező! Nem semmi! A lelkiismereted máris meg van nyugtatva! Sok sikert!
2013. okt. 22. 06:53
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, te kérdezted a véleményünket, úgyhogy kár hőzöngeni. Nem írtál körülményeket, úgyhogy én a saját nevemben írtam, hogy magamhoz venném. De ez nyilván felveti a problémát, hogy találkozna a húgoddal, aki esetleg később az anyja akarna lenni.

Amúgy meg ennyi erővel nem a te dolgod, hogy mit csinál azzal a szerencsétlen babával. Ha tényleg ennyi macera a papírmunka, akkor adná inkább örökbe.

2013. okt. 22. 07:40
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Azt, hogy az ő dolga. Az ő élete, az ő gyereke...és pont.
2013. okt. 22. 08:23
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
Jobban örülnék neki, mintha egy kukában végezné a picike. Az olyanra mindig a bicska nyílt a zsebemben. A minap találtak egy megfojtott csecsemőt. A szívem szakadt meg miatta. Én is magamhoz venném a testvérem gyerekét, és nálunk olyan gond sem lenne, hogy látja, mert az ország 2 végében lakunk. Akármilyen nehéz lenne egyetlen élőlény sem érdemli azt a sorsot, hogy csak kidobják, mint egy szemetet.
2013. okt. 22. 09:22
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
Felnevelném én. Mégiscsak az unokahúgomról lenne szó.
2013. okt. 22. 11:24
 18/21 anonim ***** válasza:
28%

A vér, vér, vér, csak az számít.

Mintha egy csomó vérszemű anyajelölt írna. Miért nem fogadtok örökbe ismeretlen gyereket? Ők nem érdemlik meg a "megmentést", ti szentek?

2013. okt. 22. 16:41
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
Azért, mert a rászoruló, közeli családtagjaimnak v. nagyon közeli barátaimnak bármikor segítek. Egy gyereknél pedig kevés rászorulóbb létezik.
2013. okt. 22. 16:48
 20/21 anonim ***** válasza:
29%

Na ja, mert olyan egyszerű az örökbefogadás kedves 18-as!

Idegen gyereket ugyanúgy örökbe fogadnék, ez nem arról szól, hogy vér vagy nem vér te nagyokos!

2013. okt. 22. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!