Lehet hogy komoly betegségem van, és ennyire állnak ki mellettem?
Lehetséges hogy komoly betegségem van, pontosan 1 honap mulva fogom tudni amikor végre megvizsgálnak normálisan, akkorra van időpontom. Ez miatt mostanában jobban feszültebb vagyok mint máskor. És egyszerűen elkeserit hogy a saját tesom nem képes ezt felfogni, és kiállni mellettem. Eddig ha felidegesitett, vagy bármi, jobban türtem(vagyis probálkozta) de most mivel ideges vagyok nem tudok mit csinálni de könnyebben elsirom magam vagy nem hagyom magam és én is vissza ordibálok neki. A fejemhez vágta már többször hogy elege van hogy körülöttem forog most a világ meg hogy folyton arrol beszélek hogy mi bajom van.(nem beszélek erröl nekik, csak nagy ritkán, inkább a barátaimnak szoktam) És egyszerűen undorito hogy igy viselkedik, bezzeg amikor neki volt baja hogy idegskedett a munkahelyi dolgok miatt én voltam leszidva meg én lettem leorditva hogy lehetnék rá tekintettel. Ez most komoly? Hogy ennyire állnak ki mellettem? Komolyan bánom hogy egyáltalán tudnak a bajomrol.
17
Hagyd már kérdező, valami jobb érzésű moderátor úgyis törli a válaszait a fenébe.
Nekem is ez van egyébként, nem hiszem, hogy lehet vele csinálni akármit. Amikor 11 évesen kivették a vakbelemet, a nővérem azt mondta, bár meghaltam volna. És azóta is mindig ez van. Ha valami bajuk van a testvéreimnek, és tolerálom és segítek, meg se köszönik. De ha nekem van szükségem segítségre, rögtön hisztis vagyok, vagy ingyenélő, vagy hibbant, vagy nyomorék, vagy akármi. Már... megszoktam.
Hányan vagytok testvérek? Hány évesek? Lányok, fiúk? - Ebből talán ki lehet indulni. Ha ő az idősebb, és nincsen kisebb testvéretek, akkor érthető, ha féltékeny... satöbbi.
Remélem, hogy nincsen komolyabb bajod és hamar meggyógyulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!