Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy állítsam le a kishúgomat?

Hogy állítsam le a kishúgomat?

Figyelt kérdés
Most itthon vagyunk ketten, ő 6 éves én meg 14. Reggel 7-8 óta folyamatosan rajtam lóg, komolyan semmit nem tudok tőle csinálni. Nincs kedve egyedül rajzolni, babázni meg semmi ilyet csinálni, folyton engem kérdezget mindenféle értelmetlen dologról. Beraktam neki egy mesét, de azt akarja, hogy nézzem én is. Játszottunk csendkirályt, de megunta, pedig egy ideig jól bevált :D Most meg azt hallgatom már jóideje, hogy "dülöngélve totyogjál, körbe-körbe forogjál, szárnyad csapkodd, lábad rázd, ilyen egyszerű ez a pingvintánc" Lelőni se lehet.. Valaki mondjon már valami ötletet, amivel lefoglalom, mert az is eszembe jutott már, hogy bezárom a fürdőbe és akkor nyugtom lesz :D
2013. okt. 4. 12:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A múltkor pl. kiment egyedül, akkor is én vigyáztam rá és ő kiengedte a kutyát ami meg elkezdett rohangálni (mert amúgy be van zárva a hátsó udvarba) és 2x akkor mint a húgom. Ráugrott, a hugi meg elesett és beütötte a fejét, vérzett, de nagy baja nem lett, csak bőgött. És akkor megint én voltam leszídva, hogy miért hagytam, hogy kiengedje a kutyát, mintha én mondtam volna neki h engedje ki.

Amúgy ez most nem egészen ide tartozik, de most süthető gyurmából csinált ilyen figurákat anyának és meg akarja sütni. Azzal még nincs baj, én megtudom, csak összegyúrta a nagy eszével az egyik süthető gyurmát a sima gyurmával. Így is meg szabad sütni?

2013. okt. 4. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mert a sima gyurma hű hatására puhul, olvad. A süthetőben van egy speciális anyag, és ha jól tudom, hő hatására megkeményedik, tehát fordítva viselkedik.
2013. okt. 4. 13:43
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, rád van bízva a húgod, te felelsz érte. Mi lett volna ha a múltkor mondjuk eltöri a kutya a csontját, vagy fellöki a testvéredet és ideiglenes lebénul és tolókocsiba kerül két hónapra, az jobb lenne ,ha két hónapig vigasztalnod és engesztelned kéne. Vigyázz rá, ,talán attól félsz ,hogy jobban megismerd.
2013. okt. 4. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:
jézusom, utolsó, de beteg vagy!
2013. okt. 4. 13:52
 15/15 anonim válasza:
Azta, én a helyedben megölném. De most komolyan, nincsen szükséged emberi kapcsolatokra? Mi lenne, ha néha figyelnél is rá? Sokat adnék ha nekem lenne ilyen kistestvérem. A gyerekekben van valami bölcsesség, és valami olyan szabad gondolkodás, ami nem igazodik előzőleg letett szigorú alapokhoz. Nagyon rossz felé haladsz szerintem, ha kifelé a "nagy" dolgokra figyelsz és nem befelé, az apró, lényeges dolgokra, ami az élet maga...
2013. okt. 20. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!