Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mostoha testvérrel lefeküdni bűn?

Mostoha testvérrel lefeküdni bűn?

Figyelt kérdés
Elvégre nem vérfertőzés.
2013. szept. 14. 13:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért undorító? A szüleim elváltak, amikor 18 voltam. Ekkor mentem egyetemre, elkerültem koliba. Közben édesanyámnak új párja lett, neki 24 éves fia volt. Természetesen bemutattak minket, és igazából szerelem volt első látásra. Mindkettőnkben megmozdult valaki. Neki már volt saját lakása, így mikor anyum új párja odaköltözött hozzánk, és én hétvégente hazajártam, nem volt ez a "te vagy a "tesóm" feeling. Mikor összejöttünk, utána már nem is anyumhoz jártam haza, hanem hozzá. A szüleink is, és mi is együtt vagyunk még. Felnőtt emberként ismertük meg egymást, egy percig sem tartottuk egymást a másik tesójának. Persze ha mondjuk 10-16 évesen ismerjük meg egymást, és együtt kell élnünk, valószínűleg ez nem alakul így, az más, mikor úgy járkálnak át egymás szobájába a fiatalok... Azt nem tudnám elképzelni. De a mi esetünkben semmi undorítót nem látok.
2013. szept. 14. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!