Megváltozhatnak valakinek ennyire az érzései?
Párom is anno sokat csajozott, de mielőtt összejöttünk, már kinőtt ebből. Elmondta, hogy volt ilyen korszaka, de már nem. Bár ez másabb kicsit.
Mivel tesód pár hónapot mondott, szerintem megváltozhatott. Pár hét alatt biztosan nem, de pár hónap alatt igen. :) De megértem h aggódsz, ez természetes.
Szerintem minden férfi életében eljön egyszer a nagy húha... Kinek kicsit előbb, kinek kicsit később. Lehet a te öcsédnek pont a barátnőd az a nő, akiért úgy érzi, hogy van értelme megváltozni, illetve felhagyni a kicsapongó élettel. Lehet, hogy visszatér egyszer a vágy benne erre, de az is lehet, hogy nem. Ne te legyél az, aki közéjük áll. Ha a barátnőd tisztában van az öcséd ezen énjével is, akkor ne féltsd.
Beszélgess vele sokat arról, hogy mi lenne ha... és biztosítsd arról, hogy rád bármiben számíthat. Ennyi amit tehetsz.
Szrintem kutyából nem lesz szalonna. Igaz, hogy nagy erőfeszítések árán most visszavesz magából, de hosszútávon az ember nem tud kibújni a bőréből. Akinek ennyi éven át beleégett az agyába a rutin, hogy így bánik a nőkkel (egy éjszakás, nem veszi komolyan), az nem változik meg hip-hop.
De fordítva is lehet nézni: a kokoly gondolkodású, kissé gátlásos barátnőd szerinted ha most meggondolná magát képes lenne minden nap más férfit hazavinni, és mindenkivel randizgatni?
Szerintem azért világíts rá a barátnőd előtt az öcséd előéletére. Innentől már az ő felelőssége.
Változhat.
Az én pasim is ilyen volt, szabadságra vágyott. Aztán megismerkedtünk 4 évvel ezelőtt. Nekem akkor volt vkim, neki is (mindig más). Fél évig nem foglalkoztam vele, de izgatta a fantáziámat. Ezután kiraktam az exemet, majd elkezdtünk beszélgetni és én úgy voltam vele, hogy majd lesz vmi. Lett.
Vett egy 180°-os fordulatot és ehhez én kellettem. (Ugyanúgy visszahúzódó vagyok, kevés baráttal, komoly vagyok a koromhoz képest és túl néhány komoly csalódáson.)
Eleinte nem hittem el, hogy ennyit változik, de mostanra rájöttem, hogy ő nem is olyan, amilyennek először láttam. Bújós, szeretetre vágyik és kell vki, akinek ezt elmondhatja és éreztetheti vele. A barátai előtt teljesen más (amit tolerálni kell a barátok viselkedésével együtt), de én most azt mondom, hogy eddig ez volt életem legjobb döntése. :)
És ha lehet, akkor ne szólj bele a kapcsolatukba, mert bármi történjék is, te leszel a rossz! Csak jó tanács, nem kioktatás, de ezt tényleg fogadd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!