Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megváltozhatnak valakinek...

Megváltozhatnak valakinek ennyire az érzései?

Figyelt kérdés
Az öcsém 24 éves, kb. másfél évvel ezelőtt összejött a legjobb barátnőmmel. Az öcsémmel sosem volt igazán jó a viszonyunk, különösebben rossz sem, de közös témáink sosem voltak. Ő elég balhés életet él(t), minden hétvégén kocsmázott, leitta magát a haverokkal a sárga földig, csajoztak, minden héten mást hozott haza egy-egy éjszakára. A barátnőmmel nagyon régóta ismerjük egymást, mindent megbeszélünk, ő elég érzékeny és komoly lány, pláne az öcsémhez, nem is értem, hogyan találtak egymásra. Nehéz gyermekkora volt, hamar kellett felnőnie és kicsit gátlásos is. Lényeg, hogy az öcsém eleinte a barátnőmet is csak egynek tartotta a sok közül, ezt most pár napja be is vallotta a barátnőmnek is, hogy ő csak úgy állt ehhez az egészhez, hogy majd lesz belőle valami. Igazából abszolút csak játszott vele, ahogy addig mindenki mással, de elmondása szerint az utóbbi hónapokban nagyon megváltoztak az érzései, ő sem gondolta volna, hogy bele tud szeretni a barátnőmbe. És igaz, hogy a kedvéért már változott önmagához képest sokat (jóval kevesebbet jár el a haverokkal inni, sokkal többet vannak együtt a barátnőmmel, bemutatta a barátainak is), én mégis aggódom és féltem tőle a barátnőmet, hogy egyszer majd visszatér a régi életmódja és keresztülgázol a barátnőm elég komoly érzelmein, mint oly sok mindenki másén is, a családtagjain is. Szerintetek tényleg ennyire megváltoztak az érzelmei és így talán jó irányba fog ő is változni?
2013. szept. 3. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Ezt mi nem tudjuk megmondani, hisz te ismered az öcsédet, mi nem... kinézed belőle a változást?Mondjuk ha magamról beszélhetek, engem nagyon átvarázsolt az életembe költözött lány...
2013. szept. 3. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Megváltozhatnak, végül is csak 24 éves, lehet, hogy most fog felnőni.
2013. szept. 3. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Párom is anno sokat csajozott, de mielőtt összejöttünk, már kinőtt ebből. Elmondta, hogy volt ilyen korszaka, de már nem. Bár ez másabb kicsit.

Mivel tesód pár hónapot mondott, szerintem megváltozhatott. Pár hét alatt biztosan nem, de pár hónap alatt igen. :) De megértem h aggódsz, ez természetes.

2013. szept. 3. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem minden férfi életében eljön egyszer a nagy húha... Kinek kicsit előbb, kinek kicsit később. Lehet a te öcsédnek pont a barátnőd az a nő, akiért úgy érzi, hogy van értelme megváltozni, illetve felhagyni a kicsapongó élettel. Lehet, hogy visszatér egyszer a vágy benne erre, de az is lehet, hogy nem. Ne te legyél az, aki közéjük áll. Ha a barátnőd tisztában van az öcséd ezen énjével is, akkor ne féltsd.

Beszélgess vele sokat arról, hogy mi lenne ha... és biztosítsd arról, hogy rád bármiben számíthat. Ennyi amit tehetsz.

2013. szept. 3. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Szrintem kutyából nem lesz szalonna. Igaz, hogy nagy erőfeszítések árán most visszavesz magából, de hosszútávon az ember nem tud kibújni a bőréből. Akinek ennyi éven át beleégett az agyába a rutin, hogy így bánik a nőkkel (egy éjszakás, nem veszi komolyan), az nem változik meg hip-hop.

De fordítva is lehet nézni: a kokoly gondolkodású, kissé gátlásos barátnőd szerinted ha most meggondolná magát képes lenne minden nap más férfit hazavinni, és mindenkivel randizgatni?

Szerintem azért világíts rá a barátnőd előtt az öcséd előéletére. Innentől már az ő felelőssége.

2013. szept. 4. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Változhat.

Az én pasim is ilyen volt, szabadságra vágyott. Aztán megismerkedtünk 4 évvel ezelőtt. Nekem akkor volt vkim, neki is (mindig más). Fél évig nem foglalkoztam vele, de izgatta a fantáziámat. Ezután kiraktam az exemet, majd elkezdtünk beszélgetni és én úgy voltam vele, hogy majd lesz vmi. Lett.

Vett egy 180°-os fordulatot és ehhez én kellettem. (Ugyanúgy visszahúzódó vagyok, kevés baráttal, komoly vagyok a koromhoz képest és túl néhány komoly csalódáson.)

Eleinte nem hittem el, hogy ennyit változik, de mostanra rájöttem, hogy ő nem is olyan, amilyennek először láttam. Bújós, szeretetre vágyik és kell vki, akinek ezt elmondhatja és éreztetheti vele. A barátai előtt teljesen más (amit tolerálni kell a barátok viselkedésével együtt), de én most azt mondom, hogy eddig ez volt életem legjobb döntése. :)

És ha lehet, akkor ne szólj bele a kapcsolatukba, mert bármi történjék is, te leszel a rossz! Csak jó tanács, nem kioktatás, de ezt tényleg fogadd meg. :)

2013. szept. 13. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!